-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Parlamentaras Antanas Nedzinskas slapta vedė (papildyta 14.20 val.)

Lietuvos įžymybėms žiemos šalčiai – nė motais. Jie ir jos laužo stereotipus, kad tik ruduo yra vestuvių metas.
Antanas Nedzinskas
Antanas Nedzinskas / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

15min.lt jau rašė, kad sunkiaatletis Ramūnas Vyšniauskas vedė ir laukia gimstant sūnaus Ąžuolo.

Įkandin (tiksliau beveik kartu) – kito pramogų pasaulio atstovo (o dabar – politiko) Antano Nedzinsko (29 m.) vestuvės.

Dienraštis „Lietuvos žinios“ rašo, kad A.Nedzinsko vestuvių puota iškelta vasario 5-ąją. Seimūnas labai nesireklamavo, apie vedybas žinojo tik giminės ir artimieji.

Slapta surengtos jaunojo parlamentaro A.Nedzinsko vestuvės buvo didelė staigmena. Apie  jas žinojo tik patys artimiausi ir patikimiausi jaunųjų giminaičiai bei draugai.

Toks A.Nedzinsko žingsnis buvo paslaptis ir Seimo nariams. Jie negalėjo suprasti, ar vedybos yra pokštas, ar rimtas vyro apsisprendimas.

Papildyta 14.20 val. Rinkimus derino su vestuvėmis?

Paslapties šydą apie šeštadienį vykusias parlamentaro ir dainininko Antano Nedzinsko vestuves praskleidė humoristas Raimondas Šilanskas.

Vyras portalui „Delfi“ pasakojo, kad tuoktuvių ceremonija vykusi Alytuje. Kai kuriems svečiams vestuvės buvo itin netikėtos, mat visi buvo pakviesti į Antano kūrybos penkerių metų jubiliejų ir tik atvykę į Alytų sužinojo tikrąją progą.

alytausnaujienos.lt nuotr./Antanas ir Greta Nedzinskai
alytausnaujienos.lt nuotr./Antanas ir Greta Nedzinskai

Oficialioje tuoktuvių ceremonijoje dalyvavo tik jaunieji ir liudininkai. Į vieną Alytaus nuomojamų pokylių salių susirinkę svečiai teigė, kad santuoka buvo ir civilinė, ir bažnytinė.

Tačiau tiek Alytaus miesto, tiek rajono civilinės metrikacijos skyriai portalui tvirtino, kad Seimo nario ir jo išrinktosios santuoka pas juos registruota nebuvo. Tiesa, pagal įstatymus, jei santuoka buvo bažnytinė, Civilinės metrikacijos skyriuje galima registruoti per 10 dienų.

R.Šilanskas prisipažino  parlamentaro vestuvėse dalyvavęs kaip piršlys. Vyras tikino A.Nedzinską pažįstantis seniai, su G.Bražinskaite susipažinęs tik vestuvių dieną. Humoristo įsitikinimu, jaunoji nesilaukia. Esą pora tuokėsi iš meilės.

Balandžio 27-ąją 21-ąjį gimtadienį švęsianti G.Bražinskaitė ir kovo 15-ąją 30-ies sulauksiantis A.Nedzinskas susipažino pernai pavasarį Seimo nario organizuotame Tautos prisikėlimo partijos jaunimo sąskrydyje Alytaus rajone Makniūnuose. „Ją kažkas iš pažįstamų pakvietė į sąskrydį. Nuo to laiko pradėjome po truputį bendrauti ir matote, kaip išėjo“, – „Alytaus naujienoms“ pasakojo Antanas.

Neatmetama, kad A.Nedzinskas prieš savivaldos rinkimus tuokėsi neatsitiktinai. Į Alytaus rajono Tautos priskėlimo partijos sąrašą Antanas ir jo žmona įrašyti atitinkamai pirmas ir antra.

Daugiau informacijos rasite „Alytaus naujienose“.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius