Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 04 /13:01

Pasaulį sužavėjusi Evelina Anusauskaitė Vilniuje sutikta kaip princesė

Išpuošta oro uosto laukiamoji salė, radonas kilimas, galybė balionų ir gėlių – taip sutikti dainininkę Eveliną Anusauskaitę nuo pat penktadienio ryto ruošėsi jos mama ir prodiuserė Jurga Anusauskienė su draugų bei gerbėjų komanda.
Iš Niujorko grįžusi Evelina Anusauskaitė Vilniuje skendo gėlėse.
Iš Niujorko grįžusi Evelina Anusauskaitė Vilniuje skendo gėlėse. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Nors Helsinkyje penktadienio rytą tvyrojo rūkas, lėktuvas, kuriuo namo grįžo E.Anusauskaitė, pakilo laiku. Tarptautiniame Vilniaus oro uoste susirinko didžiulis būrys pasitinkančiųjų Eveliną. Pasveikinti merginą atėjo pirmoji Evelinos muzikos mokytoja Nijolė Maceikaitė, Eglė Jurgaitytė, Kristina Kaikarienė ir kiti.

Oro uosto atvykimo salę papuošė iš rožinės spalvos balionų supintas vardas Evelina. Pasirodžius šių iškilmingų sutiktuvių kaltininkei, pasigirdo audringos ovacijos ir džiaugsmo šūksniai. Evelina kaip mat atsidūrė artimųjų glėbyje ir paskendo gėlių jūroje. Kaip pati mergina prisipažino, ji nepamena, kada būtų gavusi šitiek gėlių. Netrukus pasigirdo dainingas sveikinimas „Su gimimo diena!“, po kurio buvo raikomas tortas, o Evelinos galvą papuošė rožinių gėlių karūna.

E.Anusauskaitė savo 22-ąjį gimtadienį lapkričio 1-ąją atšventė Niujorke. Būtent šiame mieste jauna dainininkė antradienio vakarą išplėšė pergalę pasauliniame konkurse „Avon Voices“. „Esu mergina iš mažos šalies. Apie tai svajojau keturiolika metų. Visi iš manęs juokėsi – koks Niujorkas? Dainuosi tenai? Ir štai...“ – virpančiu balsu, bet nė akimirkos neužsikirsdama vos laimėjusi sakė Evelina.

„Mano sėkmės raktas buvo tas, kad aš ten ne kovojau, o dainavau. Neveltui jaučiau instinktyviai, kad turiu dainuoti dainą „I Will Always Love You“, tą dainą jaučiau ir supratau, apie ką dainuoju“, – tikino E.Anusauskaitė.

Pergalės dar neįsisąmonino

Vilniuje nusileidusi E.Anusauskaitė neslėpė džiaugsmo dėl audringo sutikimo. Nors ir pavargusi, mergina negailėjo susirinkusiesiems dėmesio, šypsodamasi priėmė gėles ir sveikinimus. „Miegojau visą kelią iš Niujorko iki Helsinkio. Dar nesuvokiu, kas įvyko. Dažniausiai kai kas nors lemtingo įvyksta gyvenime nepuolu švęsti žmonių minioje. Tą vakarą kai laimėjau grįžau viena į kambarį, pasikalbėjau su artimiausiais žmonėmis, po to išėjau viena į „Times“ aikštę, norėjau valgyti. Viskas buvo uždaryta, tai teko tenkintis amerikietišku „išsigelbėjimu“ „McDonalds“. Sėdėjau viena mieste ir trečią nakties valgiau mėsainį“, – pasakojo E.Anusauskaitė.

Evelina sakė pirmiausia po pergalės paskambinusi tėvams, tačiau prisipažino, kad labai palaikė ir mylimasis. „Jis visąlaik manimi tikėjo“, – šypsojosi atlikėja. Ji draugauja su kauniečiu Vyteniu Kazlausku, nors apie asmeniškumus kalbėti nemėgsta.

„Mano sėkmės raktas buvo tas, kad aš ten ne kovojau, o dainavau. Ne veltui jaučiau instinktyviai, kad turiu dainuoti dainą „I Will Always Love You“, tą dainą jaučiau ir supratau, apie ką dainuoju“, – tikino E.Anusauskaitė. Laimėjusi Niujorke ji laimėjo kontraktą su garsia įrašų kompanija ir albumo išleidimą, tačiau pati mergina tikino apie tai galėsianti papasakoti kitą savaitę.

Laimėjimas tik paspartino „emigraciją“

Gavusi kontraktą Amerikoje E.Anusauskaitė neabejotinai kuriam laikui paliks Lietuvą. „Aš vienaip ar kitaip planavau išvažiuoti nepriklausomai nuo šito konkurso. Dabar turiu stiprią motyvaciją tai padaryti greičiau nei maniau. Planuoju išvykti po Naujųjų metų. Kol kas Amerikoje turiu daugiausia galimybių“, – sakė ji. Dainininkės tėtis skubėjo paaiškinti, kad jo dukra ne emigruos, o tik išvyks kelerius metus garsinti Lietuvą pasaulyje.

E.Anusauskaitės teigimu, su didžiausia konkurso žvaigžde, atlikėja Fergie, daug pabendrauti nepavyko, nes užkulisiuose jos privatumą saugojo apsauginiai, tačiau vos laimėjus garsenybė Evelinai pašnibždėjo „Su gimtadieniu“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius