Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasaulyje išgarsėjusi gyvoji barbė Valerija Lukjanova lankėsi Lietuvoje

Bene prieš metus Valerija Lukjanova visame pasaulyje išgarsėjo savo panašumu į lėlę Barbę. Neįtikėtinų kūno linijų savininkė tris dienas – iki šio antradienio vakaro viešėjo Lietuvoje, praneša portalas Žmonės.lt. Ukrainietė tobulos moters formulėmis su žiūrovais dalinsis LNK laidoje „KK2 penktadienis“.
„Naujos pupytės“ ir Valerija Lukjanova
„Naujos pupytės“ ir Valerija Lukjanova / Viktorijos Kuhlins/„Be Tabu ir Ko.“ nuotr.

Kaip interneto sensacija tapusi ukrainietė V.Lukjanova (mergina slepia savo tikrąjį amžių ir jau keletą metų tikina, kad jai vis dar 21-eri) atsidūrė Lietuvoje? Prodiuserinės kompanijos „Be Tabu ir Ko“ direktorius ir vyriausiasis prodiuseris Saulius Bartkus portalą Žmonės.lt patikino, kad prisikviesti Valeriją pavyko tik po labai ilgų derybų.

„Mes turime puikią žurnalistę Lizą, kuri su Valerija kontaktavo tris mėnesius ir galiausiai mums pavyko ją prisikalbinti. Laidos tema buvo apie moters grožį ir jo etalonus. Galiausiai, kiek galima dėl to grožio aukotis“, – portalui Žmonės.lt pasakojo S.Bartkus.

Vyriausiasis prodiuseris sakė, kad mergina ilgai galvojo, ar verta dalyvauti laidoje.

„Ji ilgai svarstė galbūt dėl to, kad šiek tiek bijojo, jog mes čia neišsišaipytume. Tačiau ji atvažiavo, mes kartu su ja laidos išvakarėse peržiūrėjome scenarijų ir ji nusiramino. Viskas įvyko puikiai, ji išvyko su labai gera nuotaika ir įspūdžiais apie Lietuvą“, – pažinties su gyvąja barbe patirtimi dalijosi laidos prodiuseris.

Viktorijos Kuhlins/„Be Tabu ir Ko.“ nuotr./Valerija Lukjanova
Valerija Lukjanova LNK studijoje

V.Lukjanova Vilniuje viešėjo 3 paras – nuo praėjusio šeštadienio vakaro iki antradienio vakaro. Žinoma, kaip ir pridera populiariai merginai, ji prieš atvykimą atsiuntė pageidavimų sąrašą. Anot S.Bartkaus, jie Valerijos įgeidžius stengėsi įgyvendinti kaip galima tiksliau.

„Norai nebuvo paprasti. Ji prašė gyventi gerame viešbutyje, tad mes išnuomojome sostinės centre esančio viešbučio „Ramada“ karališkus liukso apartamentus. Taip pat ji pageidavo automobilio ir tik tam tikro maisto, nes valgo tik vaisius ir daržoves“, – pasakojo jis.

Dalyvaudama laidoje Valerija turėjo progos susipažinti ir su Lietuvos gražuolėmis – 2002-ųjų Mis Lietuva Vaida Grikšaite-Česnauskiene, grupės „Naujos pupytės“ narėmis Oksana Pikul, Vita Jakutiene, Skaiste  Steikūnaite ir dainininke Ingrida Kazlauskaite.

Žmonės.lt anksčiau ne kartą rašė apie tai, kad milžiniško dėmesio sulaukė vaizdo klipas apie visas V.Lukjanovos operacijas, kurios jai buvo atliktos kuriant gyvos barbės išvaizdą.  Be to, ukrainietė davė interviu JAV žurnalui „V magazine“ ir dalyvavo jų surengtoje fotosesijoje, interneto portalai aprašė ir gyvų lėlių – Barbės iš Odesos bei Keno susitikimą Niujorke.

Laida „KK2 penktadienis“ su Valerija Lukjanova bus rodoma šių metų balandžio 5-ąją per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius