Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasirodymui prieš „Hurts“ besiruošianti „Lemon Joy“ siūlo „perskaityti“ „Vasaros laiškus“

„Lemon Joy“ savo gerbėjams turi dvi žinias, ir abi – geras. Į radijo stotis šiuo metu keliauja jau trečiasis grupės singlas „Vasaros laiškai“ iš prieš kelis mėnesius pasirodžiusio albumo „Stebuklas“. Be to, grupė su didžiausiu džiaugsmu ir ne mažesne atsakomybe ruošiasi pasirodymui prieš britų elektroninės muzikos duetą „Hurts“ naujojoje „Žalgirio“ arenoje spalio 12 d.
Grupė „Lemon Joy“
Grupė „Lemon Joy“ / „Makro concert“ nuotr.

„Tuos, kurie neklausė viso mūsų albumo „Stebuklas“ dainų, turėčiau perspėti, kad „Vasaros laiškai“ savo nuotaika nė kiek neprimena „Kažkada“, kuri per vasarą tapo vienu didžiausių mūsų grupės hitų. 

Nereikia apie dainą spręsti ir iš pavadinimo, nes iš tikrųjų šis kūrinys gimė žiemą, kai visi beprotiškai pasiilgstame vasaros. Ir nors dainos tekstas yra labai asmeniškas ir inspiruotas sentimentų, kiekvienas jūsų „Vasaros laiškus“ „perskaitysite“  ir suprasite savaip“, – apie naujausią singlą „Vasaros laiškai“ pasakoja grupės idėjinis lyderis ir dainų autorius Igoris Kofas.

Dainininkas prisipažįsta, kad jį labai maloniai nustebino prieš keletą savaičių gautas pasiūlymas pasirodyti prieš „Hurts“ naujojoje „Žalgirio“ arenoje. 

„Šis pasirodymas mums svarbus ne tik dėl skambaus įrašo „Lemon Joy“ biografijoje. Man iš tiesų labai patinka šis naujas duetas ir jo debiutinis albumas. Labai džiaugiuosi likimo dovanota proga susitikti su jais vienoje scenoje. Galbūt netgi pavyks paspausti muzikantams rankas ar persimesti vienu kitu žodžiu“, – džiaugiasi dainininkas I.Kofas.

VIDEO: Lemon Joy - Vasaros laiškai + Lyrics

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius