-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Paslaptingo gerbėjo dėmesio sulaukusi Liepa Mondeikaitė: „Manau, šis susižavėjimas – abipusis“

Nors savaitės pradžios būta itin šaltos, dainininkę Liepą Mondeikaitę sušildė romantiški jausmai: pirmadienio rytą jos namus papuošė naujosios simpatijos paslapčia atsiųsta rausvų rožių puokštė. „Pasirodo, mane vis dar galima nustebinti“, – bendraudama su Žmonės.lt šypsosi L.Mondeikaitė.
Liepa Mondeikaitė sulaukė gerbėjo dovanų
Liepa Mondeikaitė sulaukė gerbėjo dovanų / Asmeninio albumo nuotr.

Pirmadienio rytą L.Mondeikaitę prižadino netikėtumas. „Pabudau nuo skambučio į duris – kurjeris atnešė nuostabią gėlių puokštę. Rytas prasidėjo be galo gražiai“, – džiaugiasi dainininkė. Staigmeną padidino dar vienas netikėtumas – gėlių siuntėjas nepasirašė, taigi L.Mondeikaitei teko nemenkai paplušėti aiškinantis, kas gi ją taip pamalonino.

„Iš pradžių dar buvo sunku išsiaiškinti, kas tą puokštę atsiuntė – jis nepasirašė. Tačiau kai išsiaiškinau, pasijaučiau dar labiau nustebusi, tiesiog sužavėta. Esu be galo laiminga. Man padėjo išsiaiškinti draugė – viskas ten buvo taip „susukta“... Užtrukau pora valandų, kol galų gale išpešiau jo prisipažinimą“, – vietoje nenustygsta L.Mondeikaitė.

Nors atrodo akivaizdu, kad paslaptingasis gėlių siuntėjas savo širdyje L.Mondeikaitei puoselėja šiltus jausmus, dainininkei dar sunku nuspėti: „Tikiuosi. Sunku kažką sakyti, tačiau manau, kad šis susižavėjimas – abipusis. Viskas dar labai nauja, šviežia. Smagu, kai rodomas dėmesys. Tokie dalykai tik labiau priartina prie žmogaus.“

Anot dainininkės, kol kas ši jos ir paslaptingojo gėlių siuntėjo draugystė nėra oficiali. „Tik nereikia imti galvoti apie kažkokias vestuves – tai viso labo gražaus bendravimo pradžia“, – gandus iš anksto skuba užginčyti ji.

Ir vilčių mergina tikina bent kol kas nepuoselėjanti: „Kol kas iš šių santykių nieko nesitikiu – gyvenimas viską sudėlios į vietas. Man tiesiog buvo smagu, džiugu.“ Už netikėtą dovaną savo gerbėjui ji padėkojo telefonu.

Liepa Mondeikaitė
Liepa Mondeikaitė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius