Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paviešinta 5 metų senumo medžiaga, kai „Kito Kampo“ aktoriai buvo gražesni ir plonesni

Vienintelis profesionalus improvizacijos teatras „Kitas Kampas“ organizuoja sezono uždarymo turą „5 metai kartu“, kurio metu aktoriai pasirodys pilna sudėtimi ir pilna jėga. Koncertai vyks Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje gegužės 8-11 dienomis.
„Kito Kampo“ aktoriai
„Kito Kampo“ aktoriai / „Kitas Kampo“ archyvo nuotr.

Nebe vienerius metus nei vienas „Kito Kampo“ pasirodymas neapsieina be žiūrovų antplūdžio. Be to, šia ypatinga penkmečio proga prie įspūdingos aktorių kompanijos prisijungs ir kviestiniai svečiai.

„Mūsų spektaklių metu nei situacijos, nei juokai nesikartoja – jie gimsta priklausomai nuo begalės aplinkybių, kurias diktuoja žiūrovai. Menkiausi situacijų pustoniai ir niuansai sukuria vis kitokią gyvybę scenoje.

„Kitas Kampo“ archyvo nuotr./„Kito Kampo“ pasirodymas
„Kitas Kampo“ archyvo nuotr./„Kito Kampo“ pasirodymas

Kaip ir kiekvienas naujas žmogus mūsų kolektyve“,  – improvizacijos žanro subtilybes atskleidžia aktorius Audrius Bružas. Tiesa, kokie tai kviestiniai svečiai aktorius neatskleidžia, tačiau patikina, kad bus siurprizų.

Šis ypatingas 5 metų „Kito Kampo“ koncertinis turas – ideali proga priminti sau ir savo kaimynui, kad ašaroti juoko ašaromis yra sveika. Tiesa, ne tik sveika, bet ir neretai pamirštama saviterapijos forma.

„Kitas Kampo“ archyvo nuotr./„Kito Kampo“ aktoriai
„Kitas Kampo“ archyvo nuotr./„Kito Kampo“ aktoriai

Bilietų į „Kito Kampo“ pasirodymus nelieka dar gerokai iki spektaklio. Todėl šįkart „5 metų kartu“ proga aktoriai keliasi į didesnes erdves – „Teatro areną“ Vilniuje, „Girstučio“ koncertų salę Kaune ir „Žvejų rūmus“ Klaipėdoje.

Specialus vaizdo klipas surinktas iš 5 metų senumo „Kito Kampo“ archyvo, kai visi dar buvo gerokai plonesni ir gražesni:

VIDEO: Kitas Kampas - 5 metai kartu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius