-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Per Heloviną Vilniuje „atgimė“ Michaelas Jacksonas, Amy Winehouse, Mata Hari ir Adamsų šeimynėlė

Trečiadienio vakarą menų fabrike „Loftas“ vyko tikrų tikriausias „numirėlių“ šou. Helovino proga vakarėlio dalyviai demonstravo savo išmonę ir originaliausias kostiumų idėjas. Šokių aikštelėje sukosi keli Charlie Chaplinai, būrys Amy Winehouse kopijų, keletas Frankenšteinų, pora Marilyn Monroe antrininkių ir kitų ne ką mažiau įspūdingų personažų.
Helovino vakarėlio akimirka
Helovino vakarėlyje – Amy Winehouse ir Michaelo Jacksono antrininkai / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Helovino vakarėlio akimirka
Mata Hari Helovino vakarėlyje

„The Ball&Chain“ kartu su „Bad Ass Retro Orchestra“ trečiadienį pakvietė į didžiausią Helovino vakarėlį Vilniuje – „Hollywood Halloween“.

Iš minios išsiskyrė į aną pasaulį iškeliavusių Michaelo Jacksono ir Amy Winhouse antrininkai. Porelė tiek įsijautė į vaidmenį, kad nesutiko prisistatyti tikraisiais savo vardais ir nuolatos demonstravo Moon walk (liet. Mėnulio eisena) žingsnelį, kuris buvo neatsiejamas popkaraliumi tituluojamo Michaelo Jacksono atributas.

M.Jacksonu persirengęs vyrukas pasakojo, kad darbužių ilgai ieškoti nereikėjo, mat vaikinas labai dievina savo įkūnytą dainininką, kad netgi laisvalaikiu vaikšto apsirengęs panašiais drabužiais.

„Ilgai užtruko nusigrimuoti, bet mano sesuo profesionali visažistė, tai padarė iš manęs tikrą Michelą Jacksoną, o iš mano draugės – kuo tikriausią Amy Winehouse“, – pasakojo popkaraliaus antrininkas.

Vyrų vaizduotę kaitino  šokių aikštelėje besiraivanti legendinės šnipės ir egzotinių šokių šokėjos Matos Hari kopija. Seksualiais rytietiškų šokių drabužiais apsirengusi mergina pademonstravo įspūdingą biustą ir apnuogino plokščią pilvuką. Aukso spalvos karoliukus pačiupinėti kėsinosi kone kiekvienas vakarėlio dalyvis.

Televizijos projekte „Lietuvos talentai“ išgarsėjęs brolių dvynių duetas „Timohi“ pasirodė apsirengę Pūliniais iš filmo „Adamsų šeimynėlė“. Vaikinams tereikėjo nusidažyti veidus baltai, paryškinti akių vokus. Broliai tapo išties sunkiai atpažįstami.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Helovino vakarėlio akimirka
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./ Helovino vakarėlio akimirka

Netrukus į vakarėlį pašėlti atėjo dainininkės Urtė Šilagalytė su Baiba Skurstene. Urtė pasirinko legendinės dainininkės Whitney Houston įvaizdį. Mergina apsivilko juodą, blizgančiais žvyneliais puoštą trumputę suknelę ir leido vakarėlio dalyviams grožėtis jos kojomis. Baiba tapo šviesiaplauke Amy Winehouse antrininke.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Helovino vakarėlio akimirka
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./ Baiba Skurstenė (antra iš kairės) ir Urtė Šilagalytė (antra iš dešinės)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius