Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 12 /21:45

Per jubiliejinį Andriaus Mamontovo koncertą pilna ir Kauno „Žalgirio“ arena

Kaip ir buvo galima nesunkiai atspėti, šeštadienio vakarą Kauno „Žalgirio“ arenoje rasti laisvą vietą nebuvo lengva. Joje antrąjį koncertinio turo „AM+FOJE=30“ pasirodymą surengė darbo scenoje trisdešimtmetį švenčiantis Andrius Mamontovas.
Koncertas Andrius Mamontovas „AM + FOJE = 30“
Koncertas Andrius Mamontovas „AM + FOJE = 30“ / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kartu su dabartinės savo grupės ir 1997 m. išsiskirsčiusios „Foje“ nariais dainininkas, muzikantas, prodiuseris ir aktorius klausytojams surengė daugiau nei dviejų valandų šou. Jame – žinomiausios „Foje“ ir per solinę karjerą sukurtos dainos.

Koncertą Andrius pradėjo nuo patriotinės dainos „Geltona. Žalia. Raudona“, stovėdamas vienas scenoje, muzikantai jam pritarė būdami už uždangos. Pilnutėle arena, tiesa, žmonės nebuvo leidžiami į viršutines tribūnas, jos buvo uždengtos užuolaidomis, nuo pirmųjų akordų plojimais palaikė atlikėją. Dainininkas prisipažino šiam koncertui labai ilgai rengęsis ir jo labai laukęs.

Publika puikiai priėmė A.Mamotovo solinės kūrybos dainas, tačiau užlipus „Foje“ muzikantams ir pradėjus groti „Meilės nebus per daug“, paaiškėjo, kad didžioji klausytojų dalis atėjo galbūt paskutinį kartą paklausyti „Foje“ originaliai atliekamų dainų, kurios daugeliui siejasi su paauglystėje klausyta kūryba.

VIDEO: Foje - Laužo šviesa

Pirmasis „AM+FOJE=30“ koncertas buvo surengtas prieš savaitę Klaipėdos „Švyturio“ arenoje. Kitą šeštadienį turas tęsis Šiaulių arenoje, o baigiamasis pasirodymas įvyks spalio 26 d. Vilniaus „Siemens“ arenoje.

1997-ųjų gegužę grupei „Foje“ iširus, jos muzikantai pasuko skirtingais takais – Arnoldas Lukošius į žurnalistiką, Algimantas Kriščiūnas tapo garsiu fotografu, Darius Burokas – ekonomistas. Grupės lyderis A.Mamontovas muzikuoja iki šiol.

VIDEO: Foje - Kitoks pasaulis

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius