Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per koncertą prastai pasijutusiam Stasiui Povilaičiui iškviesta greitoji pagalba

Antradienį Ukmergės kultūros centre vykęs dainininko Stasio Povilaičio (67) koncertas neapsiėjo be nesklandumų: prastai pasijautęs dainininkas pasirodymą scenoje nutraukė, pirmąją pagalbą jam suteikė į centrą atskubėję medikai.
Stasys Povilaitis
Stasys Povilaitis / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Stasio Povilaičio koncertas Ukmergėje vyko antradienio pavakarę, išgirsti maestro dainų susirinko per du šimtus bilietus pirkusių gerbėjų ir kviestiniai svečiai. Nors koncertas turėjo susidėti iš dviejų dalių, klausytojai išgirdo tik pusę S.Povilaičio dainų – atsiprašęs susirinkusiųjų maestro pasirodymą nutraukė ir susitiko su atvykusiais medikais.

Kaip Žmonės.lt pasakojo Ukmergės kultūros centro kultūrinės veiklos vadybininkė Gražvyda Tušienė, S.Povilaitis į Ukmergę antradienį atvyko apie 17 valandą ir jau tada jautėsi prastai – turėjo temperatūros.

Aukšta temperatūra jam laikėsi jau kelias dienas, tačiau S.Povilaitis vis tiek buvo pasiryžęs koncertuoti – sakė, kad specialiai koncertui paruošta gyvo garso grupė, žmonės pirko bilietus.

„Aukšta temperatūra jam laikėsi jau kelias dienas, tačiau S.Povilaitis vis tiek buvo pasiryžęs koncertuoti – sakė, kad specialiai koncertui paruošta gyvo garso grupė, žmonės pirko bilietus“, – Žmonės.lt pasakoja G.Tušienė.

Anot jos, koncerto metu maestro ėmė kilti spaudimas. „Jis turi tokią bėdą, dėl to nešiojasi specialų kraujospūdžio matuoklį. Po pirmosios koncerto dalies dainininkui iškviesta greitoji pagalba, gydytojai skyrė vaistų, numušė spaudimą. Jis nukrito labai greitai ir pasidarė itin žemas. Antrojoje dalyje jis padainavo tik dvi dainas“, – sakė vadybininkė.

Koncerto S.Povilaitis nebetęsė – jautėsi per daug prastai. Pats grįžęs į sceną atsiprašė susirinkusių klausytojų.

„Visi susirinkę buvo žmogiški – jie suprato, kad kažkas nutiko, taigi pretenzijų nesulaukta. Koncertas buvo labai gražus. S.Povilaitis pats suprato, kad tęsti nebegali ir pažadėjo į Ukmergę sugrįžti kitą kartą – galbūt tada padainuos daugiau“, – sakė G.Tušienė ir pabrėžė, kad gerbėjai po koncerto į dainininko grimo kambarį nešė gėles. Jos teigimu, iš Ukmergės S.Povilaitis išvyko apie 20 val. vakaro.

Stasys Povilaitis: „Skyrė per didelę vaistų dozę“

Pats S.Povilaitis Žmonės.lt patvirtino, kad antradienį iš tiesų pasijautė prastai. „Man pasidarė silpna, pasijaučiau blogai, nes pakilo spaudimas. Koncerto metu išsikviečiau gydytojus, jie jį numušė – spaudimas nukrito labai smarkiai, per šimtą dalių. Dėl to pasijaučiau dar silpniau“, – sakė maestro.

Anot S.Povilaičio, medikai jam davė per didelę vaistų dozę. „Liepė išgerti visą tabletę, o būtų pakakę pusės“, – Žmonės.lt sakė jis.

Į Vilnių grįžęs A.Povilaitis ligoninėje nesilankė, į gydytojus daugiau taip pat nesikreipė. „Aš pats žinau, kaip susitvarkyti. Kol kas niekur nesikreipiau. Šiandien jaučiuosi silpnai, tačiau reikia šiek tiek laiko atsigauti. Manau, viskas bus gerai“, – sakė dainininkas.

Maestro S.Povilaitis dar anksčiau yra prisipažinęs sergantis cukriniu diabetu, todėl esąs priklausomas nuo insulino. Pirmuosius ligos simptomus jis pajuto dar prieš 20 metų.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Stasys Povilaitis
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Stasys Povilaitis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius