Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pikantiškų asmenukių išgarsinta Kamila išsirengė prieš Marlos Singer fotoobjektyvą

Marlos Singer slapyvardžiu prisistatanti fotografė Rūta Jankauskaitė mano, kad kiekviena moteris turėtų mylėti savo kūną ir jo ginkdie nesigėdyti. Taip pat galvoja ir itin atviromis asmenukėmis internautus nuolat stebinanti Kamilos Faithful Doorway pseudonimu save vadinanti tatuiruočių meistrė Kamila Vaičiūnaitė. Deklaruoti savo idėjas panorusios merginos susivienijo ir nustebino ekstravagantiška fotosesija: Kamila papozavo, Marla nufotografavo.
Kamila Faithful Doorway
Kamila Faithful Doorway / Marlos Singer nuotr.

Bendras Marlos Singer ir Kamilos Faithful Doorway darbo vaisius – iš ties pikantiškas: išsirengusi Kamila krūtis pridengė vien lipnia juostele, tik gerai įsižiūrėjęs į kadrą pastebi, kad ji apsimovusi kūno spalvos kelnaites. Simbolika perpildytą kadrą nuspalvina šiltas rausvas fonas. 

„Tiek aš, tiek Kamila skatiname moteris mylėti savo kūną ir jokiais būdais jo nesigėdyti. Fotografijas darėme kūrybiniais tikslais, sau ir Kamilai“, – Žmonės.lt paaiškino Marla Singer. 

Fotosesijos iniciatore tapo ji pati, bet įkvėpė Kamila: „Pamačiau kelias jos nuotraukas ir ji sužavėjo mane savo drąsa, stiliaus eksperimentais. Galvojome, kaip ją aprengti fotosesijai, tačiau drabužiai būtų paslėpę jos tatuiruotes, taigi pasirinkome permatomą kostiumą, kuris priminė šarvus. Kamila – visiškai nestandartiška mergina. Labai drąsi, gyvenanti taip, kaip nori pati, ir nekreipianti dėmesio į kitų žmonių nuomonę. Dažnai įgyvendinti idėją trukdo modelio kompleksai ar žmonių nusibrėžiamos ribos. O Kamila kitokia – tikra mūza, nes leido įgyvendinti idėją visiškai taip, kaip norėjau.“

Asmeninio albumo nuotr./Rūta Jankauskaitė
Asmeninio albumo nuotr./Rūta Jankauskaitė

Kūrybinis procesas patiko ir pačiai Kamilai – sako, norėtų su Marla Singer bendradarbiauti toliau. „Labai tikiuosi dar kažką nuveikti ir vėliau, nes Marla pasirodė labai šilta, draugiška mergina, su kuria bendrauti būtų malonu tikriausiai bet kam“, – šypsosi Kamila Faithful Doorway ir džiaugiasi fotosesijos rezultatais. 

Nusirengti – ne problema

Kamilos Faithful Doorway nuotraukas Marla Singer visų pirma pastebėjo internete. Susidomėjo, apžiūrėjo, tada ir pasiūlė bendradarbiauti. Kuo gi ypatingos Kamilos publikuojamos asmenukės? Atsakymas čia banalus, bet tik iš pirmo žvilgsnio: ji visai nebijo nusirengti. 

Apnuogintos krūtys, lipni juosta ant spenelių, permatomos tinklinės palaidinės – Kamila Faithful Doorway nebijo pozuoti pasipuošusi taip. „Darau tai todėl, nes kartais man patinka užsidėti drabužį iš „sex shopo“ ir vilkėdama jį jaučiuos patogiai. Nes kartais man tiesiog patinka mano papai. Tik todėl“, – tiesiai rėžia ji. 

Kadangi pačiai jai patinka, tai ir kitiems parodyti nebaisu – pasidariusi pikantišką asmenukę mergina nesibodi jos publikuoti internete. 

O kas tada? Dešimtys ir šimtai „patinka“, šūsnys komentarų. „Tikriausiai patys suprantat, kad vertinimų būna visokių – nuo neigiamų vemtelėjimų iki pagyrų. Kritika labai slidus dalykas – keiksmažodžiai ir lyginimai su vienos seniausių profesijų moterimis nėra kritika. Nuomonę, jog tai publikuoti, pavyzdžiui, yra neetiška, nemoteriška ir panašiai, puikiai suprantu ir nepykstu, nes gerai suvokiu, jog visokių žmonių būta ir visi dalykams jaučia skirtingus jausmus. Bet kai sakinys, kurį parašo koks žmogus, tėra kupinas keiksmažodžių ir visiškai nepagrįstų dalykų, staigiai tokius praleidžiu pro akis, ištrinu komentarus ar juos užblokuoju, nes tokių fantazuotojų gyvenime nenoriu“, – aiškina Kamila. 

Tačiau teisia ne visi: „Giria už drąsą, už figūrą. Figūra mano tikrai ne 90/60/90, bet jaučiuos gerai būdama tokia, kokia esu. Ir skatinu visus taip jaustis ir nespausti savęs į rėmus, kuriuos sukūrė šiuolaikinė aplinka.“

Panašios nuomonės laikosi ir Marla Singer: „Manau, visi esame laisvi daryti tai, ką norime. Socialiniuose tinkluose visi vienaip ar kitaip demonstruojame save, taigi nemanau, kad Kamilos nuotraukos turėtų būti smerkiamos. Be to, ji atrodo labai labai gerai.“

Asmeninio albumo nuotr./Kamila Faithful Doorway
Asmeninio albumo nuotr./Kamila Faithful Doorway

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius