Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmąkart Paryžiuje viešėjusi Milita Daikerytė: „Įsimylėjau jį labiau, nei tikėjausi“

Atlikėja, vizažistė Milita Daikerytė (18) šiuo metu gyvena brandos egzaminų nuotaikomis. Tačiau mokslai ir darbas nuosavame grožio salone nesutrukdė Militai iškeliauti svetur.
Milita Daikerytė Paryžiuje
Milita Daikerytė Paryžiuje / Asmeninė nuotr.

M.Daikerytė su draugų kompanija keletą dienų viešėjo Paryžiuje. Prancūzijos sostinėje mergina lankėsi pirmą kartą.

Žmonės.lt M.Daikerytė pasakojo, kad streso jos gyvenime – apstu. Baigiamieji egzaminai ir darbai grožio salone neleidžia atsipalaiduoti, todėl radusi šiek tiek laisvo laiko trumpam pabėgo į meilės miestą Paryžių.

Asmeninė nuotr./Militos Daikerytės atostogų Paryžiuje akimirka
Asmeninė nuotr./Militos Daikerytės atostogų Paryžiuje akimirka

„Į Paryžių buvau išvykusi su nedidele draugų kompanija. Norėjau pabėgti nuo kasdienės rutinos, pakeisti aplinką. Žinojau, kad dvi paskutinės savaitės prieš egzaminus bus labai įtemptos, o ir darbų begalė. Nuotakų sezonas jau prasidėjo, grožio salone daug darbo“, – pasakojo M.Daikerytė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Grožio saloną atidariusią Militą Daikerytę sveikino garsios moterys: „Turbūt aš jauniausia verslininkė Lietuvoje“

Asmeninė nuotr./Militos Daikerytės atostogų Paryžiuje akimirka
Asmeninė nuotr./Milita Daikerytė

Nuvykusi į Prancūzijos sostinę, Milita tikėjosi ko kito: triukšmo, chaoso ir automobilių gausmo. Vis dėlto, pasak jos, viskas atrodė priešingai, todėl jau po pirmojo apsilankymo Paryžiuje, ji gali drąsiai teigti, kad įsimylėjo šį miestą visiems laikams.

„Paryžiuje lankiausi pirmą kartą ir likau be galo sužavėta. Mano vizija buvo kitokia, bet šį miestą įsimylėjau labiau, nei tikėjausi. Maniau, kad bus daugiau triukšmo ir jo labai nenorėjau.

Asmeninė nuotr./Militos Daikerytės atostogų Paryžiuje akimirka
Asmeninė nuotr./Militos Daikerytės atostogų Paryžiuje akimirka

Didžiausią įspūdį paliko architektūra, visa jos visuma. Detalių akcentavimas, žmonių kultūra. Gausioje žmonių, turistų masėje aš nepajaučiau įtampos, nes žmonės laisvi, o ir erdvės čia gausu“, – teigė M.Daikerytė.

Per kelias Paryžiuje praleistas dienas M.Daikerytė išvydo ne tik miesto architektūrinį paveldą, bet spėjo patirti ir ramių gatvelių atmosferą. Čia ji mėgavosi puikiu oru bei prancūziškais patiekalais, išskirtiniais desertais.

„Mano tikslas buvo pasivaikščioti, skaniai pavalgyti – planas tikrai pavyko. Aplankėme lankomiausias, garsiausias Paryžiaus vietas, pasivaikščiojome ir jaukiomis gatvelėmis“, – pasakojo M.Daikerytė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Išleistuvėms besiruošianti Milita Daikerytė pristato šventinį įvaizdį: kukli suknelė ir ryškus makiažas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius