Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po koncerto SEL atsipūs ant viešbučio stogo

Šį savaitgalį į pajūrį vykstantys tautiečiai gali būti ramūs – grandiozinio SEL šou Klaipėdos vasaros estradoje organizatoriai „užsakė“ gerą orą, kad iš visos Lietuvos atvyksiantys grupės gerbėjai ne tik puikiai praleistų laiką koncerte, bet ir be rūpesčių pailsėtų pajūryje.
Egidijus Dragūnas
Egidijus Dragūnas / BFL/Vytenio Jurevičiaus nuotr.

„Gero oro užsakymą liepos 9-ajai įtraukėme į jau ir taip nemažą koncerto sąmatą“, – juokauja koncerto rengėjai. Ne prastesnis oras užsakytas ir per afterparty, kuris po koncerto organizuojamas ant Klaipėdos viešbučio stogo įrengtoje „Viva Lavita“ terasoje.

Dainininkas neabejoja, kad koncertas bus sėkmingas, tą prognozuoja ir išankstiniai bilietų pardavimai. Bilietus į „SEL Grand Show“ perka ne tik pajūrio gyventojai, bet ir gerbėjai iš visos Lietuvos: Šiaulių, Tauragės, Kauno, Rokiškio, Panevėžio, Vilniaus ir daugybės kitų miestų. Koncerte laukiama ir gausybės pramogų, sporto ir verslo garsenybių, kuriuos SEL lyderis asmeniškai pakvietė į koncertą.

Bilietų bus galima įsigyti ir renginio vietoje, tačiau organizatoriai labai rekomenduoja  „nemiegoti“ ir juos įsigyti iš anksto. Koncerto rengėjai nepataria ir vėluoti į koncertą. Paprastai į sceną neskubėdavęs dainininkas šį kartą žada būti itin punktualus ir scenoje pasirodys lygiai 22 val. Grupės lyderis su visa SEL komanda priversti laikytis tikslaus grafiko, nes renginys pagal susitarimą su uostamiesčio valdžia turi baigtis lygiai vidurnaktį.

Į Vasaros estradą įeiti bus galima jau nuo 20 val. Organizatoriai pataria tokiu metu ir rinktis, kad būtų išvengta spūsčių.

Rekordinė 22 m. pločio scena Vasaros estradoje pradės kilti jau ketvirtadienį. Joje bus sutalpinta  keliasdešimt tonų moderniausios apšvietimo ir įgarsinimo technikos, pakabinti milžiniški LED ekranai. „Neabejoju, kad uostamiestyje tokia didelė ir su tiek daug technikos scena nė sykio dar nebuvo įrengta. Tokio dydžio scenoje aš ir pats koncertuosiu pirmą kartą“, – sako E.Dragūnas.

Dvi valandas truksiantis įspūdingas renginys bus nufilmuotas ir įamžintas koncertiniame DVD albume. Koncertui nufilmuoti pasamdyta speciali komanda, renginys bus įamžintas pažangiausia Full HD technologija. Filmuojama bus ir iš dviejų malūnsparnių.

Po koncerto rengiamas afterparty, į kurį patekti galės ne tik kviestiniai svečiai, bet ir specialius bilietus įsigiję ištikimiausi SEL gerbėjai. Vakarėlis vyks 20-ajame Klaipėdos viešbučio aukšte įsikūrusioje „Viva Lavita“ terasoje. Susirinkusiuosius linksmins DJ Mindaugėlis ir kiti žinomi šalies didžėjai. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius