Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Policija bando išsiaiškinti, kas ir kodėl į dainininką Ruslaną Kirilkiną Linksmakalnio scenoje paleido petardą

Kadangi šeštadienio vakarą Linksmakalnio kaime koncertavęs Ruslanas Kirilkinas dėl į jį mestos petardos taip niekam ir nepasiskundė, iniciatyvos ėmėsi Kauno rajono policijos komisariatas: pirmadienį dėl įvykio pradėta tirti administracinė byla. Pareigūnai siekia išsiaiškinti įvykio aplinkybes ir nubausti kaltininkus.
Ruslanas Kirilkinas
Ruslanas Kirilkinas / „Ad verum“ nuotr.

Žmonės.lt primena skaitytojams, kad šeštadienį R.Kirilkino koncertas Linksmakalnyje, Kauno rajone, buvo nutrauktas dėl to, kad klausytojas metė į dainininką petardą. Nepataikė, bet susirinkusiuosius išgąsdino, o pats R.Kirilkinas iš Linksmakalnio išvažiavo scenoje atlikęs vos dvi dainas. 

R.Kirilkinas po incidento į policijos pareigūnus taip ir nesikreipė. Dėl susiklosčiusių aplinkybių jis tikino esąs nusivylęs Linksmakalnio seniūnija, neužtikrinusia apsaugos renginio metu. Seniūnijos atstovai policijai taip pat nepaskambino.

Pirmadienio rytą Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovas spaudai Kęstutis Kasciukevičius Žmonės.lt pasakojo, kad situacija sudomino vietos policiją: nors pareigūnų po incidento į Linksmakalnį niekas nekvietė, sužinoję apie įvykį jie prisistatė patys. Vietoje pareigūnai išsiaiškino asmens, į sceną paleidusio petardą, tapatybę, tačiau niekieno skundų taip ir nesulaukė, todėl veiksmų nesiėmė. 

Vis dėl to pirmadienį Kauno rajono policijos komisariate pradėta tirti administracinė byla – policijos pareigūnai patys nutarė išsiaiškinti įvykio aplinkybes ir, jei yra kaltų, juos rasti. 

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Ruslanas Kirilkinas
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Ruslanas Kirilkinas

„Administracinė teisena pradėta remiantis informacija, kuri pasirodė viešojoje erdvėje. Gali būti, kad ištyrus įvykį bus surašytas protokolas dėl administracinio teisės pažeidimo. Tačiau dar nežinia, kokiu kodekso straipsniu būtų remiamasi – policija renka informaciją, ketina apklausti pora žmonių, tada ir paaiškės, ar protokolą rašyti dėl chuliganizmo, viešosios tvarkos pažeidimo, petardų naudojimo ar dar ko nors. Nors nukentėjusių nėra, gali būti, kad pažeistos kokios nors kitos taisyklės“, – Žmonės.lt sakė K.Kasciukevičius.

Apmėtė kiaušiniais

Tai jau ne pirmas kartas, kai scenoje stovintis R.Kirilkinas kuo nors apmėtomas. Antai pernai vasarį Aukštadvario miestelyje vykusio koncerto metu nepatenkintas klausytojas dainininką apmėtė kiaušiniais ir sužalojo jo veidą. 

Tąsyk į koncerto vietą atvykę medikai R.Kirilkiną išgabeno į Trakų ligoninę. Po apžiūros jam buvo nustatyti viršutinės lūpos, smakro ir kairės ausies sumušimai. 

„Ad verum“ nuotr./Ruslanas Kirilkinas
„Ad verum“ nuotr./Ruslanas Kirilkinas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius