-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Policijos atstovas Ramūnas Matonis: „Natalijos Bunkės gimtadienyje dalyvavęs pareigūnų ekipažas įstatymų nepažeidė“

Natalijai Bunkei jos vyras Danielius penktadienį surengė nuotaikingų ir šokiruojančių staigmenų kupiną 30-ojo jubiliejaus fiestą: nuo romantiškos vakarienės Vilniaus viešbučio „Šekspyras“ restorane iki pasivažinėjimo policijos automobiliu surakintomis rankomis. Tačiau Žmonės.lt skaitytojams iškilo klausimas, kiek atsiėjo mokesčių mokėtojams pokštas su pareigūnais?
Nataliją Bunkę į gimtadienio šventę atvežė policijos ekipažas
Nataliją Bunkę į gimtadienio šventę atvežė policijos ekipažas / Žmonės.lt nuotr.

Redakcijai elektroniniu paštu atsiųstą skaitytojo klausimą išgirdęs Policijos departamento Komunikacijos skyriaus viršininkas Ramūnas Matonis patikino: „Policijos ekipažas buvo išnuomotas ir tai yra visiškai legalu.“

Netikėtos gimtadienio staigmenos

Jubiliejinį gimtadienį šventusi dainininkė ir laidų vedėja nė sapnuoti nesapnavo, kad jai teks pasivažinėti policijos automobiliu.

Vakarui prasidėjus romantiška vakariene „Šekspyro“ viešbučio restorane porą ėmė kalbinti du keistos išvaizdos vyrukai. Šie išsiaiškinę, kad N.Bunkė su vyru atvyko šventiškai pavakarieniauti, iš kišenės išsitraukė į narkotines medžiagas panašių miltelių ir sviedė porai ant stalo. Danielius įsibruko paketėlį į kišenę, o tuo tarpu jį padovanoję vyrukai susivaidijo ir restorano darbuotojai iškvietė policiją.

Pareigūnai besiaiškindami situaciją ėmė tikrinti visus restorane buvusius svečius – taip pat ir Nataliją su Danieliumi. O jo kišenėje radę paketėlį užsegė abiem antrankius, susodino į policijos mašiną ir nuvežė... į Vilniaus Rotušės aikštę, kurioje Natalijos laukė draugai ir fejerverkai.

Pasirodo, narkotines medžiagas pakišę vyrukai buvo aktoriai, o pareigūnai – kelioms valandoms išnuomotas Vilniaus policininkų ekipažas.

R.Matonis: „Pareigūnai striptizo nešoka“

Andriaus Vaitkevičiaus/15min.lt nuotr./Ramūnas Matonis
Ramūnas Matonis

Portalui Žmonės.lt pasidomėjus, kaipgi vyksta tokios akcijos-atrakcijos ir ar visiems jos prieinamos, Policijos departamento Komunikacijos skyriaus viršininkas R.Matonis patikino, kad tai padaryti įmanoma.

„Vieno ekipažo kaina valandai yra apie 200-300 litų. Bet supraskite, pareigūnai striptizo nešoks. Iš anksto išsiaiškiname, kokiam tikslui ekipažas nuomojamas“, – pasakojo R.Matonis ir pabrėžė, kad šią paslaugą teikia policijos pareigūnai, tačiau ne tarnybos metu ir jei yra neužimtų policijos automobilių.

Pasitikslinus, kokias „paslaugas“ gali teikti išnuomotas policijos ekipažas, Komunikacijos skyriaus viršininkas patikino – tokias, kokios susijusios su pareigūnų funkcijomis: „Kažkur kažką sustabdyti, pavežti. Tokių paslaugų reikia TV serialų, kino filmų kūrėjams. Dėl to policijoje esame pasitvirtinę ekipažų nuomos tvarką.“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius