-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

LNK žurnalistas Tomas Dapkus vedė ukrainietę Natali Semerovą

LNK savaitės aktualijų laidos vedėjas laidų apžvalgininkas Tomas Dapkus (32) šeštadienį atšoko savo vestuves. Vilniaus Šv. apaštalų Petro ir Povilo bažnyčioje jis žiedus sumainė su aštuoneriais metais jaunesne ukrainiete. Jo išrinktoji – 24-erių Natali Semerova.
Natali Semerova ir Tomas Dapkus su liudininkais Anna Gaponenko ir William Mejia
Natali Semerova ir Tomas Dapkus su liudininkais Anna Gaponenko ir Williamu Mejia / Liusjeno Kulbio nuotr.

Lietuvoje Natali jau kurį laiką jaučiasi nebe viešnia – moteris Vilniuje gyvena jau antri metai, čia Tarptautinių santykių ir politikos mokslų institute ji baigė magistro studijas.

Lietuvoje įgytas magistras Natali ne pirmas. Moteris Lvovo universitete Ukrainoje anksčiau apsigynė tarptautinių santykių magistro darbą.

Žavi rudaakė dar studijų metais Vilniuje patraukė LNK aktualijų apžvalgininko T.Dapkaus dėmesį, tačiau reikšmingiausias judviejų susitikimas įvyko praėjusių metų gruodžio mėnesį, Ukrainos kariuomenės dienos minėjimo priėmime Vilniuje.

Liusjeno Kulbio nuotr./Natali Semerova ir Tomas Dapkus
Liusjeno Kulbio nuotr./Natali Semerova ir Tomas Dapkus

Pamergė buvo ukrainietė, pabrolys – prancūzas. Turėjome svečių iš Belgijos, Alžyro, Didžiosios Britanijos.

„Pradėjome bendrauti, santykiai palaipsniui tapo vis rimtesni. Nepilni metai – daug ar mažai – ir pats nežinau. Tiesiog jautėme, kad esame skirti vienas kitam“, – portalui Žmonės.lt sakė T.Dapkus.

Vestuvėse dalyvavo visi artimiausi poros bičiuliai, iš Ukrainos atvyko ir jaunosios giminės. „Pamergė buvo ukrainietė, pabrolys – prancūzas. Turėjome svečių iš Belgijos, Alžyro, Didžiosios Britanijos. Savo vestuves vadiname tarptautinėmis“, – juokėsi T.Dapkus.

Kai pora susipažino, kaip tik vyko Euromaidano protestai, buvo pati pradžia, kai tuometinis Ukrainos prezidentas Viktoras Janukovičius pradėjo naudoti jėgą, prasidėjo Rusijos karinė agresija. „Natali labai seka situaciją Ukrainoje. Kartu su kitais ji organizavo protestus prie Rusijos ambasados, įsitraukė į  aktyvią veiklą“, – pasakojo T.Dapkus.

Dėl žmonos tautybės jis sako sulaukiantis išskirtinio dėmesio, o draugai ir artimieji jau spėjo pamilti Natali, liko sužavėti vestuvėmis.

Jaunavedžiai medaus mėnesio artimiausiu metu neplanuoja. T.Dapkus dėl prasidėjusio televizijos sezono turi daug darbų, kaip pats sako, jei pavyks ištrūkti, tai nebent Lietuvos ribose.

Asmeninio albumo nuotr./Tomas Dapkus ir Natali Semerova
Asmeninio albumo nuotr./Tomas Dapkus ir Natali Semerova

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius