-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Prabangų limuziną „Audi A8“ pigiai įsigijęs Juozas Statkevičius samdys vairuotoją, nes pats nevairuoja

Trečiadienio vakarą „Moller Auto Vilnius“ salone buvo pristatytas limuzino klasės automobilis „Audi A8“. Įvertinti naujojo automobilio atvyko gausus būrys verslo atstovų, tačiau vakaras labiausiai įsiminė dizaineriui Juozui Statkevičiui, kuriam buvo įteikti salone stovinčio šio naujutėlaičio limuzino rakteliai. Dizaineris automobilį įsigijo su didele nuolaida, kurią kaip ypatingam klientui suteikė bendrovė.
Juozas Statkevičius įsigijo „Audi A8“ limuziną
Juozas Statkevičius įsigijo „Audi A8“ limuziną / Aurimo Šrubėno nuotr.

„Visą gyvenimą pravažinėjau su įvairiausiais automobiliais. Tačiau Laimos (Laima Gatelienė – „Moller Auto Vilnius“ generalinė direktorė, aut. past.) iniciatyva mano vardą gamintojai norėjo susieti su šiuo automobiliu Lietuvoje. Ji mano darbus ir nuopelnus išsiuntė į „Audi“ kompanijos būstinę Vokietijoje ir jie pasirinko mane, todėl pirkau automobilį su nuolaidomis“, – portalui Žmonės.lt pasakojo dizaineris Juozas Statkevičius. Jis žavėjosi automobilio stilingumu, dizainu ir kokybe.

„O svarbiausia, kad jis skirtas ir nevairuojantiems žmonėms. Aš labai apsidžiaugiau, nes niekada nevairavau. Neturiu vairuotojo pažymėjimo ir net neketinu jo gauti. Aš nenoriu būti mamos vairuotoju, nevežiosiu jos į turgų (juokiasi). Man vienintelis laikas, kada galiu atsipalaiduoti, yra važiuojant mašina. Tada gali atsipūsti, nes darbo tempas yra didelis, o jei dar reikėtų galvoti, kur statyti automobilį, kur tvarkyti, tai būtų tikra katastrofa“, – atviravo dizaineris.

Aurimo Šrubėno nuotr./Juozas Statkevičius įsigijo „Audi A8“ limuziną
Aurimo Šrubėno nuotr./Juozas Statkevičius įsigijo „Audi A8“ limuziną

Paklaustas, ar ketina samdytis vairuotoją, Juozas nė nemirktelėjo: „Taip, samdysiu, kad vežiotų.“

Įrenginėjant automobilio saloną, buvo atsižvelgta į J.Statkevičiaus pageidavimus. „Pats viską sukomplektavau, visi buvo nustebę, kad taip gerai išėjo, bet manau, kad tarp mados kūrimo ir automobilio interjero kūrimo nėra didelio skirtumo. Man sakė, kad buvo kažkas užsukę į saloną, pamatė automobilį ir buvo sužavėti, labai norėjo būtent tokio, nes labai gerai komplektuotas. Svarbiausia, kad man pavyksta, man patinka, o ir automobilio saloną buvo lengviau kurti nei lėktuvo, nes turėjau patirties“, – atviravo neseniai naują pavasario-vasaros kolekciją pristatęs J.Statkevičius, kuriam yra tekę kurti ir lėktuvo salono interjerą. Beje, į renginį J.Statkevičius atvyko pasipuošęs drabužiais iš minėtosios savo kolekcijos.

Aurimo Šrubėno nuotr./Atnaujinto „Audi A8“ sedano pristatymas Vilniuje
Aurimo Šrubėno nuotr./Atnaujinto „Audi A8“ sedano pristatymas Vilniuje

„Esu sužavėtas automobilio dizaino ir kokybės. Aš priblokštas, kad kompanijos atstovai iš Vokietijos, pamatę mano kolekciją, žymiai greičiau įvertino mano pasiekimus nei Lietuvoje“, – kalbėjo Juozas.

Paklaustas, gal ketina automobilį papuošti vardiniais valstybiniais numeriais, nusijuokė: „To būtų jau per daug. Nereikia man tokio dėmesio.“

Portalo Žmonės.lt žiniomis, Juozo su didele nuolaida įsigytas limuzinas salone kainuoja apie 250 tūkst. litų.

Aurimo Šrubėno nuotr./Juozas Statkevičius įsigijo „Audi A8“ limuziną
Aurimo Šrubėno nuotr./Juozas Statkevičius įsigijo „Audi A8“ limuziną

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius