Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prarastus daiktus atgavęs Audrius Bružas: „Įsitikinau, kad žmones reikia mylėti ir jais pasitikėti“

Pirmadienio vakarą populiarioje sostinės kavinėje praleidęs aktorius Audrius Bružas namo grįžo tuščiomis – vakaro metu jis pasigedo savo kuprinės, kurioje buvo kompiuteris su aktoriui svarbia medžiaga. Tikėdamasis susigrąžinti prarastus daiktus aktorius kreipėsi į draugus ir gerbėjus, prašydamas padėti juos surasti. Trečiadienį aktorius paskelbė džiugią žinią – kuprinė buvo jam sugrąžinta.
Audrius Bružas
Audrius Bružas / Lukas Balandis / BNS nuotr.
Temos: 1 Audrius Bružas

„Vakarojome džiazo muzikos renginyje, kai vakaro metu apsidairiau ir supratau, kad nebeturiu kuprinės. Nesinori kažko kaltinti ir sakyti, kad pavogė – norisi tikėti, kad kažkas netyčia, per klaidą pasiėmė ne savo daiktą. Tą vakarą kavinėje rasta kita kuprinė, kurią kažkas paliko. Norisi tikėti, kad tas kažkas netyčia išsinešė manąją – visai panašios jos gal pasirodė. Taigi norisi tą kažką surasti ir susikeisti, jei iš tiesų taip yra“, – pirmadienį portalui Žmonės.lt pasakojo A.Bružas.

Aktoriaus spėjimas pasitvirtino – trečiadienį kuprinė jam  buvo grąžinta. Pasirodo, ją su savąja  tikrai buvo supainiojęs kitas kavinės lankytojas.

„Ačiū žmogui, kuris grąžino kuprinę, nes džiazo muzika ne vienam gali susukti galvą ir tiesiog gali susipainioti paimdamas ne savo kuprinę. Dar kartą įsitikinau, kad žmones reikia mylėti ir jais pasitikėti. Gerų ir sąžiningų žmonių yra!!! Aleliuja!!!“, – džiaugėsi savo daiktus atgavęs A.Bružas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius