-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Už nuopelnus Lietuvai“ medaliu apdovanotas Maksas Melmanas: „Jis – visų „biplanų“

Valstybės atkūrimo dienos proga už nuopelnus Lietuvai ir už Lietuvos vardo garsinimą pasaulyje Lietuvos valstybės ordinais ir medaliais Prezidentė Dalia Grybauskaitė apdovanojo 38 Lietuvos ir užsienio valstybių piliečius. Tarp jų – ir grupės „Biplan“ lyderį Maksą Melmaną.
„Biplan“
„Biplan“ / Asmeninio albumo nuotr.

Lietuvos roko grupės „Biplan“ lyderis, vokalistas, gitaristas, muzikos ir tekstų autorius, aktyvus akcijos Ukrainai palaikyti Lietuvoje ir Ukrainoje dalyvis Maksas Melmanas Prezidentūroje apdovanojimą gavo trečiadienio popietę. Jam įteiktas ordino „Už nuopelnus Lietuvai“ medalis. 

Iškilmingos akimirkos liudininkais tapo visi grupės „Biplan“ nariai, suskubę patys pirmieji pasveikinti kolegą. Anot M.Melmano, iš tiesų apdovanojimas skirtas visiems „biplanams“, tačiau procedūriškai jį galima įteikti tik vienam asmeniui, todėl, kaip grupės lyderis, ir pasirinktas jis. 

„Pameluočiau, jei sakyčiau, kad tikėjomės. Žinoma, tai buvo staigmena ir didelė garbė mums. Esu vertas tik dalies to apdovanojimo, nes atsiimdamas apdovanojimą reprezentavau visą mūsų komandą – grupę, kolektyvą, vadybą. Juk dirbome visi kartu, tai – visų mūsų nuopelnas“, - Žmonės.lt sakė M.Melm

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Maksas Melmanas
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Maksas Melmanas

Muzikantas neslėpė, kad atsiimdamas apdovanojimą tikrai jaudinosi. „Jaudulys be jokios abejonės, atsiimant bet kurį apdovanojimą yra, bet jis malonus. Esame bendravę su prezidente ir anksčiau, todėl nebuvo baisu“, - sakė jis.

Atšvęsti  įvertinimą „Biplan“ žada vakare, kai Vilniaus Katedros aikštėje vyks šventinis Vasario 16-osios koncertas. „Atšvęsime su visais kartu“, - sakė M.Melmanas.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Maksas Melmanas
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Maksas Melmanas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius