-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prieš „Sel“ koncertą Kaune publiką „apšildys“ britų didžėjus Hiltonas Caswellas

2015-ųjų gruodžio 5-oji įeis į Lietuvos muzikos istoriją – tą dieną brangiausią visų laikų šou surengs grupė „Sel“. Iki koncerto likus kelioms dienoms atskleidžiama, kas šeštadienį „Žalgirio“ arenoje lips ant scenos prieš pasirodant Egidijui Dragūnui ir jo grupei.
Hilton Caswell
Hiltonas Caswellas / Koncerto organizatorių nuotr.

„Sel“ pasirodymą šįkart apšildys ne mūsų šalies atlikėjai. Specialiai į Lietuvą dėl šou „360“ iš Didžiosios Britanijos atvyksta vietos žvaigždė Hilton Caswell – puikiai žinomas didžėjus ir prodiuseris.

„Grupės muzika yra labai įkvepianti ir puikiai sukurta. Nekantrauju kada galėsiu groti šalia tokio išskirtinio atlikėjo“, – sako Lietuvos grupės šou apšildysiantis svečias iš Anglijos.

Koncerto organizatorių nuotr./Hiltonas Caswellas
Koncerto organizatorių nuotr./Hiltonas Caswellas

Didžėjus apšildys ir „Sel“ koncertą Londone, kuris sausio 15 dieną nugriaudės koncertų salėje „O2 Academy Brixton“.

H.Caswellas neslepia susižavėjimo grupe. „Kaip muzikos prodiuseris, vertinu „Sel“ muzikos įvairovę ir žaviuosi, kaip skirtingi žanrai gali gerai skambėti galutiniame rezultate“, – liaupsių Lietuvos žvaigždei negaili Britanijoje reziduojantis prodiuseris.

E.Dragūno muzikos grupę giriantis Hiltonas pats turi kuo didžiuotis. Jis yra rengęs savo šou daugiau nei 50 šalių, vienoje scenoje koncertavęs su tokiais šokių muzikos dievaičiais kaip Paulu van Dyku, Arminu van Buurenu, Carlu Coxu ir kitais.  

Koncerto organizatorių nuotr./Hiltonas Caswellas
Koncerto organizatorių nuotr./Hiltonas Caswellas

H.Caswellas yra grojęs tokiuose festivaliuose kaip Pietų Korėjos „Octagon“, „Space“ Ibizoje, pagrindėje „Ministry of Sounds“ ir Londono „SW4“ scenoje, Pietų Afrikos „Ultra“ ir Ukrainos „Kazantip“.

Tuo tarpu Kauno „Žalgirio“ arenoje jau prasidėjo pasiruošimas bene brangiausiam visų laikų Lietuvos atlikėjų organizuojamam šou. 400 tūkstančių eurų kainuosiančio koncerto „360“ scena statoma 7 dienas. Vėliau prireiks 2 parų ją demontuoti. Iš viso prie šio projekto dirba 200 žmonių.

E.Dragūnas scenoje pasirodys su 8 muzikantų grupe. Garsenybė be žinomų dainų yra paruošęs gerbėjams, kurių „Žalgirio“ arenoje bus apie 20 tūkst., ne vieną staigmeną. „Sel“ lyderis yra prasitaręs, kad grįš prie savo grupės muzikinių ištakų.

VIDEO: Hilton Caswell - Spanish Love (Original Mix)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius