Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Princas Williamas ir hercogienė Catherine sužadėtuvių metines pasitiko atskirai

Lygiai prieš metus, 2010-ųjų lapkričio 16-ąją, Kate Middleton gyvenimas pasikeitė iš esmės – žavi brunetė iš Berkšyro grafystės, kartu su princu Williamu paskelbusi apie sužadėtuves, akimirksniu atsidūrė viso pasaulio žiniasklaidos dėmesio centre.
Hercogienė Catherine ir princas Williamas
Hercogienė Catherine ir princas Williamas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Nors įsimylėjėlių pora susižadėjo slapta anksčiau nei minėtą dieną (kalbėta, kad tų pačių metų spalį Kenijoje per atostogas), būtent praėjusių metų lapkričio 16-ąją Williamas ir Kate apie savo ketinimus tuoktis pranešė britų karališkajai šeimai. Ši žinia akimirksniu apskriejo visą pasaulį.

Princas Williamas piršdamasis savo mylimajai įteikė žiedą, kuris priklausė jo velionei mamai – princesei Dianai. Baltojo aukso žiedą su 18-os karatų mėlynu safyru ir 14 deimantų Williamo tėvas princas Charlesas buvo įteikęs Dianai 1981 metais sužadėtuvių proga.

Po sužadėtuvių – vestuvės

Po princo Williamo ir Kate Middleton sužadėtuvių visi nekantriai laukė prabangių vestuvių ir nenusivylė. Karališkos vedybos įvyko šių metų balandžio 29 dieną Londono Vestminsterio abatijoje.

Šį ketvirtadienį, minint sužadėtuvių metines, garsiąją sutuoktinių porą skiria atstumas – 29-erių Kembridžo hercogienė Catherine Londone tęsia veiklą su labdaros organizacijomis. Tuo metu 29-erių princas Williamas Šiaurės Velse, Anglesyje, nenutraukia tarnybos Karališkosiose oro pajėgose, kur siekia kapitono laipsnio.

Britų žiniasklaida pastebi, kad artėjančios Kalėdos hercogienei Catherine bus ypatingos, mat pagal tradiciją visa karališkoji šeima renkasi švęsti Kalėdų į užmiesčio rezidenciją Sandringeme, Norfolko grafystėje.

Kate ir Williamas susipažino 2001-aisiais Šv.Andriejaus universitete Škotijoje. 2007 metais jie buvo pasukę skirtingais keliais, tačiau išsiskyrimas truko neilgai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius