Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prisiruošti koncertui savo klube Sashai Song prireikė 100 dienų

Paradoksalu, tačiau dar rugsėjo mėnesį savo vardo džiazo klubą Vilniuje atidaręs dainininkas Sasha Song, kurio tikrasis vardas Dima Šavrovas, pats nė karto jame nedainavo. Netrukus šią klaidą atlikėjas žada ištaisyti, teigiama išplatintame pranešime spaudai.
Dima Šavrovas
Dima Šavrovas / atlikejai.com nuotr.

„Pastaruoju metu vis daugiau žmonių klausia, kada pagaliau padainuosiu savo valdose. Jei atvirai, jau pasidarė nesmagu, kad nė karto muzikos gerbėjų nepakviečiau į džiazo klubą, kuriam vadovauju. Todėl suėmiau save į rankas ir nusprendžiau, kad koncertas įvyks Senųjų ir Naujųjų metų sandūroje, gruodžio 31-ąją“, – sako Sasha Song.

Paklaustas, kodėl prireikė maždaug 100 dienų, kol apsisprendė surengti koncertą savo džiazo klube, Dima šypsosi. „Juk ir Lietuvos prezidentui yra skiriama šimtas dienų, per kurias jis apsipranta prie naujų darbų, įsivažiuoja į kitokį ritmą. Man irgi reikėjo adaptuotis. Manau, rengti pasirodymą naktį iš gruodžio 31-osios į sausio 1-ąją yra labai gerai. Ne veltui senoliai sako, kad kaip metus pasitiksi, tokie jie ir bus likusias 365 dienas. Labai viliuosi, kad man 2012-ieji bus muzikalūs ir darbingi“, – šypteli muzikantas.

Beje, Naujųjų metų programa Sashos Song klube bus ypatinga. Dima pirmą kartą atliks dar niekur negirdėtą džiazo muzikos repertuarą. Susirinkusieji turės progą ne tik klausytis specialiai paruoštą penkių valandų šou, kurio metu Dima scena dalysis su kitais profesionaliais muzikantais, bet ir vaišintis gardžiausiais patiekalais iš gurmaniško meniu.

Norintys gauti daugiau informacijos ar iš anksto užsisakyti staliuką Naujųjų metų vakarui, kviečiami susisiekti su džiazo klubo administracija. Kontaktus galima rasti internete, socialiniuose tinkluose „Facebook“ bei „Twitter“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius