Dabar populiaru
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą

Pro rakto skylutę. Maksimas Tarelkinas ir Joana Bartaškienė

Maksimas Tarelkinas ir Joana Bartaškienė
M. Žičiaus ir T. Biliūno nuotr. / Maksimas Tarelkinas ir Joana Bartaškienė
Šaltinis: „Privatu“
0
Skaitysiu vėliau
A A

Dviem pramogų pasaulio atstovams uždavėme tuos pačius klausimus. Įdomu, kokių daiktų žinomiems žmonėms labiausiai prireiktų negyvenamoje saloje?

Maksimas Tarelkinas (28): „Valgau kaip samurajus“

3 daiktai, kuriuos pasiimčiau į negyvenamą salą

1. Degtinės butelis. Tik todėl, kad tai yra puiki dezinfekuojamoji priemonė, tinkama vartoti ir iš išorės, ir iš vidaus.
2. Knyga. Dar kartą norėčiau perskaityti „Don Kichotą“. Būna, kad tą pačią knygą skaitau po penkis kartus ir kaskart pasisemiu ką nors naujo.
3. Akiniai nuo saulės. Savo akimis būtina rūpintis. Tiesa, pasiimčiau ne bet kokius, o tuos, kurie tuo metu patys madingiausi.

4 žmonės, kuriais žaviuosi

1. Mama. Ji man labai daug davė. Tai žmogus, kuris išmokė savimi rūpintis, sportuoti, susikurti individualų stilių. Joje susipina daug žavių savybių ir talentų: valia, išmintis, mados pojūtis.
2. Madonna. Tai labai stiprus žmogus, žaviuosi viskuo, ką ji daro. Vertinu tai, kad dainininkė nebijo eksperimentuoti su savo išvaizda, aš irgi tai mėgstu daryti.
3. Juozas Statkevičius. Man labai k1 tik pristatyta jo kolekcija, o dar labiau patiko, kaip jis atsiliepė apie stilistą Mantą Petruškevičių (primename, kad J. Statkevičius baisiai supyko sužinojęs, kad į kolekcijos pristatymą be kvietimo prasmuko M. Petruškevičius – red. past.).
4. Paulo Coelho. Skaičiau beveik visas jo knygas.

5 patiekalai, kuriems negaliu atsispirti

1. Japonų patiekalai. Sušiai buvo sugalvoti kaip greitasis maistas samurajams. O kadangi japonų patiekalai yra sveiki, tad kodėl nevalgyti kaip samurajui?
2. Barščiai. Be jų negaliu gyventi, mėgstu nuo pat vaikystės.
3. Didkepsnis. Pats nemoku skaniai pagaminti, čia jau aukštasis pilotažas, todėl kai užsimanau didkepsnio, tenka eiti į restoraną.
4. Mc‘Donalds. Šiaip stengiuosi maitintis sveikai, tačiau po gero vakarėlio labai norisi greitojo maisto.
5. Itališki patiekalai. Nepasakyčiau, kad italai maitinasi nesveikai. Tačiau, jei nepadaugini, jis tikrai „neina į kūną“. Aš moku pagaminti labai skanių makaronų patiekalų.

Joana Bartaškienė (60): „Į karstą mane tegul guldo su sportbačiais“

3 daiktai, kuriuos pasiimčiau į negyvenamą salą

1. Sportbačiai. Net ir negyvenamoje saloje be jų savęs neįsivaizduoju. Manau, ir ten sportuočiau. Kaip mėgstu pajuokauti: ir į karstą mane tegul guldo su sportbačiais.
2. Lūpdažis ir kvepalai. Būtinai!!! Nepasidažiusi jaučiuosi labai blyški ir negraži. Net šiukšlių negalėčiau išnešti nepasiryškinusi lūpų. O kvepalai reikalingi, kad nesmirdėčiau – juk kas žino, koks jaunikaitis netyčia užklystų į tą negyvenamą salą...
3. Meilės romanas. Esu pamišusi dėl knygų. Galiu visus darbus nustumti į šalį, bet pirmiausia turiu baigti skaityti meilės romaną. Ir naktimis knygas skaitau.

4 žmonės, kuriais žaviuosi

1. Mama. Ji buvo geriausia mano draugė, žinojusi visas mano paslaptis. Deja, prieš trejus metus ji iškeliavo Anapilin.
2. Mano mylima trenerė Aldona Simonavičienė. Jeigu ji nebūtų su manimi tiek dirbusi, aš galėjau ir klystkeliais nueiti. Tik vėliau sužinojau, kad trenerė aukodavo savo laisvadienius, nes tikėjo, kad iš manęs galima išugdyti puikią sportininkę. Man ji buvo tarsi antra mama.
3. Jūratė ir Česlovas Norvaišos. Visada norėjau išmokti šokti, tad šie du žmonės man buvo sektinas pavyzdys. Atrodo, tokie žinomi, apie juos buvo galima anekdotus kurti, tačiau jie niekada neduodavo pagrindo jokioms apkalboms. Ši pora gyvena gražų, darnų gyvenimą ir scenoje, ir šeimoje. Žaviuosi jais.
4. Julia Roberts. Ji tokia paprasta ir dėl to be galo žavinga. Be abejo, tikriausiai turi kokių nors trūkumų, tačiau paperka žiūrovus natūralumu. Aktorė turi šeimą, vaikų, tačiau tai netrukdo puikiai dirbti. Tai – didi aktorė.

5 patiekalai, kuriems negaliu atsispirti

1. Kiaušinienė. Vasarą nė dienos neįsivaizduoju be kiaušinienės su lašinukais ir svogūnų laiškais. Ir ne tik pusryčiams.
2. Cepelinai. Mėgstamiausi – gaminti namuose. Valgau ir su varške, ir su mėsa. Be grietinės galiu ir apsieiti, bet spirgų turi būti daug.
3. Ukrainietiški barščiai. Skaniausius barščius verda ukrainiečių restorano Palangoje virėjai, beje,  patiekia juos su česnakinėmis bandelėmis. Dar ir stikleliu degtinės pavaišina.
4. Šonkauliukai. Šviežius šonkauliukus kepu obuolių sultyse, o rūkytus troškinu su raugintais kopūstais. Dar ir šoninės įdedu.
5. Karpis ir lašiša. Išduosiu paprastą receptą: lašišą penkias minutes virkite labai sūriame vandenyje. Nepaprastai skanu!
 

„Privatu“
Komentarai
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Daugiau straipsnių nėra
Rodyti senesnius straipsnius
KALĖDINIŲ DOVANŲ GIDAS
Parašykite atsiliepimą apie Žmonės.lt