-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Projekte „Romeo ir Džiuljeta“ šokusi tituluota gražuolė Greta Mikalauskytė: „Mėgstamai veiklai nei laiko, nei jėgų negaila“

Konkurse „Mis Lietuva 2012“ pirmąja vicemis tituluota šiaulietė Greta Mikalauskytė (20) Vilniaus kolegijoje jau antrus metus kremta šokio pedagogikos mokslus. „Šiaulių“ krepšinio komandos palaikymo grupėje ir šiuolaikinio šokio studijoje „Flamingas“ šokusi mergina vien studijomis neapsiriboja, todėl akylesni televizijos žiūrovai galėjo pastebėti Gretą, šokančią muzikiniame projekte „Romeo ir Džiuljeta“, kurio finalas įvyko šeštadienį.
Greta Mikalauskytė
Greta Mikalauskytė / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

„Projekte atsidūriau atėjusi šokti pas Mantą Svirskį į „Be Good“ komandą. Buvo renkama grupė būtent tokiems renginiams ir televizijos projektams“, – portalui Žmonės.lt pasakojo G.Mikalauskytė.

Iš Šiaulių kilusi mergina kartu su kitais šokėjais pasirodydavo scenoje su atlikėjais, kurie varžėsi dėl pagrindinių vaidmenų operoje „Romeo ir Džiuljeta“. Pagrindinį prizą – įsimylėjėlių vaidmenį roko operoje, laimėjo Bjelle ir Tadas Juodsnukis.

Greta Mikalauskytė ir Martynas Kavaliauskas
Greta Mikalauskytė ir Martynas Kavaliauskas

Kaip pasakojo Greta, dalyvavimas televizijos projekte buvo nuostabi asmeninė ir profesinė patirtis. „Darbas turėdavo būti atliktas greitai ir kokybiškai, kiekvieną savaitę vis naujos dainos bei nauji šokiai, todėl tekdavo visiems paplušėti ir savaitgaliais, negailint laiko ir jėgų. Nesinorėdavo į eterį išeiti ir parodyti bet ką, norėjosi matyti gerus darbo rezultatus“, – atviravo mergina.

A. Venskaus nuotr./Greta Mikalauskytė, Pirmoji vicemis
Greta Mikalauskytė, Pirmoji vicemis

Paklausta, ar nevargino visas šis pasiruošimas ir studijos, G.Mikalauskytė teigė, kad kai patinka tai, ką darai, tuomet nesvarbu, kiek laiko ir jėgų tam tenka aukoti.

Ar dalyvavimas grožio konkurse padeda ir galbūt užtikrina vietą vienoje ar kitoje šokių komandoje? „Grožio konkursai šokti neišmokė, todėl jie čia tikrai niekuo dėti“, – tvirtai atkerta Greta.

Šokis – merginos laisvalaikis ir darbas. „Šokau, kai gyvenau ir mokiausi Šiauliuose. Atvažiavusi čia, į Vilnių,  nenorėjau ir nenoriu apsiriboti vien studijomis. Manau, kad būtent šokio patirtis man padėjo gauti vietą šių šokėjų grupėje. Labai džiugu, kai papildoma šokio veikla nesikerta su mokslais. Be to, papildomas darbas ir patirtis tik prideda pliusų paskaitose: kuo daugiau dirbi, tuo geresni tavo rezultatai“, – tikino šokėja.

Greta Mikalauskytė
Greta Mikalauskytė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius