-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prostitutė Alina tvirtina – jos klientas buvo ir Radžis: „Maldavo nuolaidos“

Apie dainininką Radžį istorijų buvo įvairių ir netikėtų. Bet tai, ką išgirdo laidos „Yra, kaip yra“ žiūrovai, net studijos svečiams atėmė žadą. Prostitute Alina pristatyta moteris pareiškė, kad tarp jos klientų yra ir garsių vyrų, o vieno jų vardą paskelbė viešai.
Prostitutė Alina ir Radžis Aleksandrovičius
Alina ir Radžis Aleksandrovičius / Stop kadras ir Žmonės.lt nuotr.

LNK laidos „Yra, kaip yra“ vedėja Aušra Kilkuvienė pasiteiravo vienos iš pašnekovių – veidą slėpusios prostitutės Alinos, ar „teko garbė aptarnauti“ ir garsius Lietuvos vyrus. Ir čia Alina paatviravo...

„Buvo žinomas Lietuvos dainininkas. Te atleidžia man dievas, tai buvo Radžis. Jis be pinigų, vargšas, nuolaidos maldavo“, – kalbėjo Alina.

Po šių žodžių laidos dalyviai liko šokiruoti, o vedėja A.Kilkuvienė teištarė: „Aš nežinau, ką daryti, ploti?“

Stop kadras/Prostitutė Alina
Stop kadras/ Alina

Paklausta, ar nebuvo nejauku, kai tarpduryje išvydo garsų pramogų pasaulio atstovą, laidos dalyvė Alina teigė, kad jai labiau gėdą darė kaimynų komentarai.

„Buvo labai nejauku dėl kaimynų, nes jie kalbėjo, kad prostitutės alkoholikės, o mums čigonai veža narkotikus iš taboro. Ir Radžis pasirodė kaip tik tuo metu“, – laidoje šnekėjo Alina.

Atėjo kažkokia ir pasakė, duok dieve jai sveikatos. O Radžis ką, juokėsi, – sakė R.Šarkienė.

Laidoje dalyvavęs „Patrulis“ Milgedas Aleksandravičius nepatikėjo jos žodžiais ir vis pridurdavo, kad „jai pasivaideno“.

Žmonės.lt su Radžiu susisiekti nepavyko, tačiau savo nuomonę išsakė dainininko bičiulė Raisa Šarkiene, pareiškusi, kad laidoje pasirodžiusi moteris – tikrai ne Radžio skonio.

„Matėm šią laidą. Tegul kalba, dieve... Apie visas žvaigždes kalba. Aš ne žvaigždė, bet ir mane kalba. Koks kieno reikalas ką jis daro ir kur jis eina. Atėjo kažkokia ir pasakė, duok dieve jai sveikatos. O Radžis ką, juokėsi. Sako, pažiūrėkit į jos veidą. Kiek aš žinau, Radžis myli gražias mergaites. O pas ją „dalieko“ (toli – liet.) iki to grožio ir svorio kategorijoj, ir šiaip“, – kalbėjo R.Šarkienė.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Raisa Šarkienė
V.Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Raisa Šarkienė

Paklausta, ar laidos dalyvės Alinos žodžiai galėjo būti surežisuoti, R.Šarkienė teigė, neatmetanti šios galimybės: „Gal kas paprašė, gal kas primokėjo... Gali būti, kad susitarė su kažkuo. O, kad Radžio sutikimą gavo, tai nesąmonė.“

Tiesa, R.Šarkienė šioje situacijoje įžvelgė ir pozityvią pusę, esą apkalbos padeda ilgai ir laimingai gyventi.

„Tegul liaudis kalba. Kuo daugiau kalbės, tuo ilgiau gyvens. Aš sulauksiu šiais metais 60 metų, bet norėčiau dar 60. Tai reikia, kad dar daugiau kalbėtų apie mane. Tegul tik kalba ir kalba ką nori. Aš apie save tiek nežinau, kiek Lietuva žino. Bet taigi smagu!“ – šypsodamasi pokalbį baigė R.Šarkienė.

Kaip manote, šis Alinos pasisakymas laidoje – tiesa ar išgalvotas ir surežisuotas epizodas?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius