-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Pupytė“ Skaistė Steikūnaitė apie „Kitokias“: „Kopijuodavo viską, kas susiję su mūsų grupe“

Grupės „Naujos pupytės“ narę Skaistę Steikūnaitę pradžiugino žinia, kad buvęs Indrės Burlinskaitės širdies draugas, grupės „Kitokios“ prodiuseris Darius Petrikauskas parduoda šios merginų grupės pavadinimą. Anot S.Steikūnaitės, „Kitokios“ viso labo kopijavo „Naujas pupytes“.
Skaistė Steikūnaitė ir „Kitokios“
Skaistė Steikūnaitė ir „Kitokios“ / Žmonės.lt ir asmeninio albumo nuotr.

„Kopijuodavo viską, kas susiję su grupe „Naujos pupytės“, – nuo suknelių iki pasirodymų. Kai nėra idėjų, belieka tik kopijuoti. Sakyčiau, nevykusiai“, – viešai savo „Facebook“ paskyroje pareiškė S.Steikūnaitė. 

Vėliau pridūrė: „Tegul visi žino, kaip žmonės kopijuoja, ir kaip kas yra.“

Žmonės.lt primena, kad žinia apie D.Petrikausko sprendimą parduoti „Kitokias“ nuaidėjo ketvirtadienį. 

„Ši grupė man neneša nei pelno, nei garbės. Kam man ji reikalinga? Iki šiol esu jos savininkas, bet... Kai įkūrėme tą grupę, merginoms reikėjo finansininko. Visos išlaidos buvo mano, o jos buvo tiesiog kaip atlikėjos. Dabar gal joms ir nebereikia tos grupės? Man atrodo, kad joms visiškai vienodai...“ – Žmonės.lt kalbėjo D.Petrikauskas. 

„Kitokių“ narė I.Burlinskaitė tąsyk nuo komentarų stengėsi susilaikyt. „Man seniai nebeįdomūs šie vaikiški žaidimai. Mums su Greta nereikia nei papildomo dėmesio, nei juolab skandalų. Mudvi esame laimingos ir viskuo patenkintos, o su Dariumi nebendraujame seniai, apie jo tokius ketinimus girdime pirmą kartą“, – Žmonės.lt sakė Indrė ir pridūrė, kad santykius su D.Petrikausku norėtų aiškintis privačiai. 

Meida MK (Meida Photography) nuotr./Greta Lebedeva ir Indrė Burlinskaitė
Meida MK (Meida Photography) nuotr./Greta Lebedeva ir Indrė Burlinskaitė

Tačiau D.Petrikausko sprendimas nemaloniai nuteikė grupės „Sirenos“ atlikėją Renatą Klimaitytę. Anksčiau grupėje „Kitokios“ dainavusi, vėliau dėl „Kitokių“ vardo su I.Burlinskaite ir G.Lebedeva kovojusi atlikėja tikina, kad D.Petrikauskui grupė niekada nepriklausė.

„Šiam vyrui jokia muzikinė grupė pavadinimu „Kitokios“ niekada nepriklausė. Pabrėžiu, muzikinė grupė „Kitokios“. Taip ir nesupratau, ką jis čia parduoda... Merginas, batelius, skudurus? Cirkas. Iš kitos pusės, manau, viskas atsisuko prieš jį patį. Paties inicijuojami negražūs dalykai ir registracijos liko be vaisiaus, o pats – prie suskilusios geldos.

Gegužės 5-ąją patentų biuras galutinai pabaigė šią istoriją ir muzikinėje šou pasaulio erdvėje, t.y. 41-oje kategorijoje, šį ženklą paliko naudoti tam, kam jis visad priklausė. Šiandien Petrikauskas gali parduoti tik žodį, bet ne su tuo susijusią veiklą, todėl mieliems investuotojams, jei tokių ir atsirastų, nors labai abejoju, rekomenduoju neapsigauti“, – savo poziciją Žmonės.lt išdėstė Renata. 

Eriko Matijošiaus nuotr./Renata Klimaitytė
Eriko Matijošiaus nuotr./Renata Klimaitytė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius