Radusieji kalbą su mistinėmis jėgomis (papildyta liepos 10 d.)

Beveik kas antras šou pasaulio atstovas šventai tiki prietarais, turi ypatingų mistinių galių arba nors kartą gyvenime susidūrė su antgamtinėmis jėgomis. Gal magija į kiekvieno žmogaus gyvenimą įneša savotiško žavesio?
Eugenijus Ostapenko - magas
Eugenijus Ostapenko - magas / Asm. albumo nuotr.

Eugenijus Ostapenko (33)
Gali prakeikti arba panaikinti prakeiksmą

Mažai kas žino, kad uostamiesčio dainininkas turi antgamtinių galių. „Aš esu ukrainietis, o toje šalyje kas antras žmogus – šamanas. Jau nuo vaikystės žinau daugybę magiškų ritualų, kurie mūsų šeimoje keliauja iš kartos į kartą“, – sako Eugenijus.
Dainininkas tikina žinąs, kaip panaikinti prakeiksmą, kaip apsiginti nuo šamanų kerų, kaip namus apsaugoti nuo blogų dvasių. „Moku užkalbėti vandenį, kuris akimirksniu numalšina galvos skausmą. Aš netgi žinau ritualą, po kurio norimas žmogus iškeliautų anapilin, tačiau jo neatskleisiu, nes noriu įspėti, kad bet kokie pikta linkintys burtai tam pačiam asmeniui vėliau grįžta bumerangu“, – sako Eugenijus.
Atlikėjas puikiai pamena, kaip išgydė nugaros skausmus kentusį senuką: „Aš tiesiog uždėjau jam ranką ant nugaros, sukalbėjau burtažodį. Po mėnesio mane sutikęs tas žmogus puolė rankas ir kojas bučiuoti.“
Eugenijus „Privatu!“ skaitytojams atskleisdė keletą burtų:
• savo ligą žmogus gali perduoti... kiaušiniams. Reikia paimti žalią kiaušinį, uždėti jį ant galvos ir, sakant specialų užkalbėjimą, juo masažuoti galvą. Po ritualo kiaušinį būtina užkasti į žemę;
• reikia paimti pilną vandens trijų litrų stiklainį, ant jo priklijuoti lapelį su parašyta norima informacija (pvz.: noriu pasveikti, prisišaukti sėkmę, laimėti pinigų) ir šį stiklainį palikti nakčiai – ryte vanduo jau bus perėmęs informaciją;
• po pokalbio telefonu su negerais žmonėmis reikia nueiti į vonią ir sau ant galvos užsipilti tris kibirus labai šalto vandens.

Gretos Skaraitienės nuotr./Kristina Karalytė-Sniegė
Gretos Skaraitienės nuotr./Kristina Karalytė-Sniegė

Kristina Karalytė-Sniegė (25)
Atidarys būrimų ir patarimų saloną?

Daugiau kaip prieš dešimt metų grupės „ŠokoLedas“ narę buvo užvaldžiusi mintis tapti ragana. „Kreipiausi į žinomą Lietuvos raganių, mat norėjau sekti jo pėdomis. Raganius man pasakė: „Tu rimtai pagalvok, nes kelio atgal jau nebebus.“ Nežinau, kas mane privertė apsigalvoti, bet pas jį nebegrįžau“, – pasakoja mergina.
Kristina jau seniai suprato, kad daug dalykų suvokia kitaip nei aplinkiniai žmonės. „Turiu puikią intuiciją. Apie telepatiją aš net nešneku – tai mano kasdienybė. Kartais juokauju, kad atidarysiu būrimų ir patarimų saloną, nes yra žmonių, kuriuos labai teigiamai veikia mano energija. Mano tikslas – skleisti gėrį“, – šypsosi Sniegė.

Teodoro Biliūno nuotr./Eglija Vaitkevičė
Teodoro Biliūno nuotr./Eglija Vaitkevičė

Eglija Vaitkevičė (40)
Jos rankų prisilietimas nuima skausmą

Antgamtinių galių turi ir dainininkė bei dizainerė Eglija Vaitkevičė, mat šalia jos tiesiog nenuspėjami būna elektros prietaisai. Eglija pastebėjo, kad jos namuose itin greitai perdega elektros lemputės ir išsikrauna baterijos. Be to, kažką bloga jai padariusiam žmogui netrukus viskas grįžta su kaupu.
„Viena specialistė man sakė, kad mano energija yra stipri. Ją išmokusi valdyti, galėčiau gydyti žmones. Aš jau seniai pastebėjau, kad mano rankos prisilietimas gali akimirksniu numalšinti galvos skausmą“, – sako Eglija.

Viganto Ovadnevo nuotr./Laimutis Purvinis
Viganto Ovadnevo nuotr./Laimutis Purvinis

Laimutis Purvinis (48)
Jo muzika išbaido varnėnus

Šis dainininkas – itin paslaptinga asmenybė lietuviškos estrados pasaulyje. Paslapties jam nestinga ir dėl gausiai plaukiančių gerbėjų laiškų, kuriuose teigiama, kad Laimučio muzika... gydo!
„Mano sodo vyšnias nuolat nusiaubdavo varnėnai. Kai ėmiau garsiai klausytis Jūsų melodingų dainų, varnėnai išskrido pas kaimynus. Tada aš supratau Jūsų dainų poetiškumą ir artumą lietuvio širdžiai“, – taip rašo vienas gerbėjas.
Jam antrina kitas: „Mano bute apsigyveno dvasios. Pradėjo skraidyti įvairūs daiktai, vartaliojosi stiklainiai, buteliai, atsiversdavo knygos ir nematoma ranka sklaidydavo puslapius. Viskas aprimo tik pradėjus klausytis L. Purvinio muzikos. Ačiū Jums, maestro.“
„Noriu pabrėžti, kad gydau ne aš, o mano muzika – taip šneka žmonės, – sako Laimutis. – Gaunu daug padėkos laiškų, tačiau aš tuo nesididžiuoju, juk žmonės pagyja be mano pastangų. Pavyzdžiui, viena mergina, turėjusi skrandžio žaizdą, labai prašė prie manęs prisiliesti. Leidau. Na, neįtikėtina, bet jos žaizda išnyko!“
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius