Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Radvilas Bubelis leidosi į 80 dienų kelionę aplink pasaulį

Verslininkas Radvilas Bubelis, kurį išgarsino draugystė su atlikėja Mia, metė sau neeilinį įšūkį ir leidosi į kelionę aplink pasaulį. Verslininkas jau seniai planavo ilgą kelionę, kurios tikslas apkeliauti Žemę iš rytų į vakarus. Neseniai Radvilas susikrovė lagaminus ir, net nesurengęs pompastiškų palydėtuvių, išskrido į Ameriką. JAV – pirmoji R.Bubelio kelionės stotelė.
Radvilas Bubelis
Radvilas Bubelis Floridoje, delfinų tyrimų centre / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 1 Radvilas Bubelis

Verslininkas R.Bubelis gerai pažįsta JAV, nes čia yra baigęs Mičigano universitetą bei kurį laiką gyvenęs ir dirbęs.  JAV veikianti verslininko kelionių agentūra ametours.com  kaip tik užsiima kelionių po valstijas organizavimu. Florida pietų pakrantėje R.Bubelį pasitiko su karšta saule ir puikia nuotaika. Nuotykiai prasidėjo….

„Majamis puikus miestas, žavintis savo koloritu ir pietietišku temperamentu. Čia esu buvęs ne kartą ir visada norisi sugrįžti vėl. Kelioms dienoms įsidarbinau savanoriu delfinų tyrimų centre. Su delfinais praleidau nemažai laiko – nenupasakojamas įspūdis. Tai protingi ir linksmi gyvūnai, su kuriais praleidus ilgiau laiko, užsimezga ryšys, net galima pasakyti draugystė tarp žmogaus ir delfino“, – su užsidegimu pasakojo keliautojas.

Į Lietuvą grįš gruodį

Radvilas dar žada pasidalinti nuotykiais iš JAV, kur planuoja aplankyti įvairiausias įdomias vietas, o vėliau kelionės maršrutą tęs į saulėtąją Meksiką. Per 80 dienų verslininkas žada aplankyti daugelį šalių ir gruodžio mėnesį su pilnu bagažu įspūdžių sugrįžti į žiemišką Lietuvą. Kokios šalys numatytos kelionėje, verslininkas laiko paslaptyje.

„Manau, kad kelionės praplečia ne tik žmogaus akiratį, bet ir praturtina jo vidų. Gyveni tik vieną kartą ir nespėsi visur, tačiau reikia išnaudoti visas galimybes, kurias duoda gyvenimas“, – sako R.Bubelis.

Asmeninio albumo nuotr./Radvilas Bubelis
Asmeninio albumo nuotr./Radvilas Bubelis

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius