-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Raimonda Masiulytė: vietoj audringų skyrybų – taika (papildyta birželio 5 d.)

Dainininkės Raimondos Masiulytės gyvenimas yra toks nenuspėjamas, kaip siužeto posūkių kupiname romane. Prieš kelias savaites mergina buvo ryžtingai nusprendusi – nuvykti į Dubliną ir išsiskirti su vyru pakistaniečiu Sherazu Langirialu. Tačiau į Lietuvą Raimonda grįžo ne kaip vienišė. Atvirai apie savo gyvenimo peripetijas ji išklojo žurnalui „Privatu!“.
Raimonda Masiulytė
Raimonda Masiulytė / V. Ovadnevo nuotr.

Vardas, pavardė:  Raimonda Masiulytė.
Gimimo data, vieta: 1986 09 11, Žemaitija. 23 m.
Šeima: vyras pakistanietis Sherazas Langirialas (29).
Šeiminė padėtis: ištekėjusi; neturi vaikų.
Pasiekimai: realybės šou „Dangus 2“ dalyvė; du kartus mėgino jėgas nacionaliniame „Eurovizijos“ dainų konkurse.

Raimonda, pastaruoju metu daug keliauji iš Vilniaus į Dubliną ir atvirkščiai. Tu neslepi, kad gimtinėje jautiesi labai keistai. Kas nutiko?

Tik dabar sau pripažinau, kad mano namais tampa ir Dublinas. Ten praleidžiu daug laiko – sudėjus visas dienas, gautųsi maždaug pusę metų.

V. Ovadnevo nuotr./Raimonda Masiulytė
V. Ovadnevo nuotr./Raimonda Masiulytė

Ką ten veiki?

Anksčiau skraidydavau tik dėl vyro, tačiau dabar yra ir įvairių finansinių įsipareigojimų, ir veiklos, kuri susijusi su mano verslo vadybos studijomis. Jeigu viskas seksis gerai, su kolegomis plėtosime veiklą Lietuvoje. Negaliu nuo tėvynės visiškai atitrūkti, nes čia mano šeima ir draugai...

Ar savo ateitį sieji būtent su Dublinu?

Taip, jei niekas nesikeis Lietuvoje. Ne paslaptis, kad dabar mūsų šalyje ne itin gera situacija. Daug mano bičiulių išvyko į užsienį, tačiau tikrai ne visi lietuvaičiai dirba tik juodą darbą. Yra ir puikiai įsitvirtinusių. Nežinau, kas mane galėtų sulaikyti Lietuvoje. Gal meilė?.. Bet jei tai tikri jausmai, būtų galima abiem vykti svetur.

Ne paslaptis, kad paskutinės Tavo kelionės į Airijos sostinę tikslas buvo išsiskirti su vyru Sherazu. Kaip sekėsi?

Jei atvirai, mes su vyru labai daug apie viską pradėjome kalbėti. Atsitiko taip, kad aš jam suteikiau antrą šansą. Nežinau, kaip viskas bus toliau... Važiavau skirtis, bet grįžau vis dar kaip ištekėjusi. Negaliu sakyti, kad aš ir Sherazas buvome labai susipykę. Tiesiog pastaruoju metu mano gyvenime buvo per daug streso. Matyt, nesupratau, kas iš tikrųjų yra santuoka, per greitai žengiau šį žingsnį. Tačiau aš negaliu tą žmogų paimti ir išmesti kaip panaudotą skudurą. Daug sutuoktinių patiria sunkių akimirkų, tarp jų kyla nesutarimų. Laikas viską surikiuoja į vietas.

Bandysite išsaugoti šeimą?

Kol kas nieko negaliu pasakyti. Mes bendraujame... Tiesa, vyras labai nori, kad mes būtume kartu.

Asm. albumo nuotr./Raimonda Masiulytė su vyru
Asm. albumo nuotr./Raimonda Masiulytė su vyru

O Tu? Gali tvirtai ir atvirai sau pripažinti, kad tikrai nori toliau puoselėti šeimą su Sherazu?

(Ilgai mąsto) Supranti... Šis žmogus man yra labiau brolis nei mylimasis...

O gal priežastis slypi kažkur giliau? Gal Tavo vyras yra gėjus?

(Raimonda nurausta ir sustingsta, kurį laiką mąsto) Viskas priklausys nuo to, kaip jis toliau elgsis... Tiesiog mano jausmai jam išblėso. Jaudinuosi, kad gyvename atskirai. Viskas priklauso tik nuo manęs. Jei gyvenčiau tik Dubline, manau, liktume šeima.

Kai prieš mėnesį kalbėjome apie skandalą, susijusį su Seimo nariu Antanu Nedzinsku, Tu prasitarei, kad turi naują mylimąjį. Tai buvo tik trumpalaikis romanas?

Ne, aš taip pasakiau dėl to, kad suerzinčiau Antaną. Žinau, jis atidžiai seka viską, kas apie mane rašoma. Nebuvo jokio žmogaus. Negalėčiau taip greitai įsimylėti. Vis dėlto žinau, jog savo tikslą pasiekiau, t.y. paerzinau Antaną (juokiasi).

Iš kur tai žinai? Bendrauji su Antano aplinkos žmonėmis?

Pabendrauju ir su Antanu, tik ne taip gražiai, kaip anksčiau (šypteli). Aš jam pasakiau, kad nebesirodytų mano gyvenime, bet jis, nors ir labai retai, rodosi. Pavyzdžiui, dabar Antanas iš kažko sužinojo, kad grįžau į Lietuvą, ir susisiekė su manimi. Tačiau aš jį ignoruoju, nes nebenoriu matyti to žmogaus.

Per daug Tave įskaudino?

Ne, tiesiog nemėgstu kvailių! Nenoriu su tokiais bendrauti. Aš Antanui atleidau, nors jis, suaugęs vyras, pasielgė labai vaikiškai. Nenoriu su juo net arbatos gerti. Anksčiau galvojau, kad trenkčiau Antanui sutikusi jį gatvėje, bet dabar manau, jog tik pasijuokčiau, ir tiek.

Kaip manai, kokį vaidmenį Tavo ir vyro santykiuose suvaidino Antanas?

Jis buvo besiperšantis meilužis. Tačiau Antanui nepavyko, nes jis žiauriai susimovė ir prarado mano bei aplinkinių pasitikėjimą. Tiesa, aš retai visiškai nutraukiu santykius su žmonėmis. Su daugeliu buvusių vaikinų iki šiol bendrauju. O Antanas yra tas žmogus, su kuriuo nenoriu turėti bendrų reikalų.

Labai įdomu sužinoti, kaip Sherazas reagavo į Tavo draugystę su Antanu? Jis žinojo apie jūsų bendravimą?

Antanas buvo vienas iš tų žmonių, kurie man rodė ypatingą dėmesį. Vyras apie tai žinojo, nes nieko nuo jo neslėpiau. Noriu pabrėžti – Sherazui buvau ištikima! Sutuoktinis prašė jam pasakyti, jei Antanas mane įskaudintų. Tačiau aš šito nepadariau.

„Noriu pabrėžti – Sherazui buvau ištikima! Vyras prašė jam pasakyti, jei Antanas mane įskaudintų. Tačiau aš šito nepadariau.“

Gal jis, sužinojęs tiesą, būtų atskridęs į Vilnių ir davęs Antanui į skūrą?

Manau, jei nors kelis žodžius pasakyčiau, jis tikrai atvyktų į Vilnių ir, liaudiškai kalbant, duotų Antanui į galvą. Kiekvienas save gerbiantis vyras turėtų taip pasielgti!

Gal šiame painiame galvosūkyje viską išspręstų Tavo nėštumas?

Neprišnekėk (juokiasi)! Kol kas nesu pasiruošusi motinystei, daug keliauju. Nors neslėpsiu, prieš dvejus metus labai norėjau kūdikio, tačiau vėliau atsipeikėjau, kad dar per anksti. O jei dabar pastočiau, tikrai gimdyčiau vaikelį, nes esu kategoriškai prieš abortus.

Tavo gyvenimas dabar labai banguotas. Kaip įsivaizduoji savo ateitį?

Nepasakyčiau, jog mano gyvenimas „išsibarstęs“, priešingai – anksčiau viskas labai bangavo, jaučiausi nelaiminga. Dabar viskas yra puiku: džiaugiuosi, kad įstojau mokytis, kad turiu galimybę pakeisti aplinką, mano finansinė padėtis gera, taikausi su vyru, žmonės, kurie manęs negerbė, atkrito... Ko daugiau norėti? Dabar jaučiuosi laiminga!
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius