Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Raimondas Šilanskas su žmona Aušra džiaugėsi pirmuoju dukters Ievos koncertu

Anekdotų karalius Raimondas Šilanskas (52) su žmona Aušra penktadienio vakarą skubėjo į pirmąjį savo dukters Ievos (5) koncertą Birštono kultūros centre, skirtą Motinos dienai. Po koncerto garsus humoristas negalėjo nuslėpti džiaugsmo ir pasididžiavimo savo dukra.
Raimondas Šilanskas su žmona Aušra ir dukra Ieva
Raimondas Šilanskas su žmona Aušra ir dukra Ieva / Asmeninio arch.nuotr.

„Buvo labai gražus ir šiltas koncertas. Jis truko net dvi valandas. Vaikai šoko, dainavo ir grojo. Mano dukra atliko dvi dainas. Ji dainavo labai gražiai“, – įspūdžius iš pirmojo Ievos koncerto Žmonės.lt pasakojo Raimondas ir pridūrė, kad jo dukra yra labai drąsi mergaitė ir scenos baimės neturi. Matyt, bus tai paveldėjusi iš tėčio. „Vasarą ji „Titanike“ (Šventosios klube – aut.past.) užlipdavo pas mane ant scenos, skaitydavo eilėraščius ar dainuodavo“, – penkiametę dukrą gyrė humoristas.

R.Šilanskas taip pat papasakojo, kad Ieva koncerte pasirodė su kolektyvu iš muzikos mokyklos. Nors koncerte ji tik dainavo, pasirodo, mergaitė turi dar ir daugiau muzikinių gabumų. „Ieva groja smuikeliu, bet tai tik pirmi žingsniai, Ji lanko viską, kas įmanoma. Dabar, kaip sakau, vyksta kūrybiniai ieškojimai“, – juokėsi humoristas ir patikino, niekada nedrausiantis dukrai tapti menininke, kad ir koks kartais nesaldus būtų gyvenimas šios profesijos atstovams. Vyro įsitikinimu, Ieva turi pati rasti tai, kuo nori būti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius