-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Ramūnas Cicėnas vaidins nuotykių komedijoje

Nors Ramūnas Cicėnas šuo metu labiau pasinėręs į režisūrą (TV serialai „Inspektorius Mažylis“, „0 sveikų“), iš kino ekranų trauktis jis nežada. Kitų metų vasario 6 dieną aktorių išvysime komiško personažo amplua filme „Traukinio apiplėšimas, kurį įvykdė Saulius ir Paulius“.
Ramūnas Cicėnas
Ramūnas Cicėnas / Filmo kūrėjų nuotr.

Nuotykių komedija pasakos apie du draugus iš mažo miestelio: jų dienos slenka ramiai ir nuobodžiai, kol staiga jie įsivelia į painią istoriją.  Mafijos vadeivos klasta, dideli pinigai ir meilė vietinei gražuolei išbando vaikinų draugystę ir sujudina gyvenimus iš pagrindų.

„Siekiame su humoru parodyti, kad kiekvieno iš mūsų gyvenimas neprivalo būti nuobodus ir tekantis ta pačia vaga. Nereikia bijoti pasiduoti įvykiams, nes jie gali atnešti didžiąsias permainas“, – sako filmo režisieriai Ričardas Marcinkus ir Simonas Aškelavičius.

Pasak kūrėjų, komedija iš kitų lietuviškų filmų išsiskirs savo subtiliu humoru ir spalvingumu: joje susipina stebuklinis realizmas, vesterno elementai ir gruziniškas prieskonis.

Pagrindinius vaidmenis nuotykių komedijoje atlieka Giedrius Savickas ir Marius Repšys. Ramūnui Cicėnui atiteko miestelio gražuolės brolio vaidmuo. Ekrane išvysime ir daugiau žinomų veidų, tai – Eglė Gabrėnaitė, Rimantė Valiukaitė, Leonardas Pobedonoscevas,  Šorena Džaniašvili, Evaldas Jaras, Bernadeta Lukošiūtė, Rolandas Dovydaitis.

Filmo „Traukinio apiplėšimas, kurį įvykdė Saulius ir Paulius“ premjera kino teatruose numatoma kitų metų vasario 6 d.

Ramūnas Cicėnas
Ramūnas Cicėnas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius