-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Rasa Martens susidomėjo bokso kovomis

Naujienų portalas 15min.lt sužinojo, kad žinoma verslininkė Rasa Martens pastaruoju metu per televiziją stengiasi stebėti visas svarbesnes bokso kovas.
Rasa Martens
Rasa Martens bokso kovas stebi per TV, tačiau į ringą užlipti nežada. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Laukiu šio vakaro bokso kovos per TV: uzbekas Ruslanas Čagajevas kovos su ukrainiečiu Vladimiru Kličko“, – taip savo draugams dar šeštadienį prabilo žinoma verslininkė.

Portalui 15min.lt R.Martens sutiko papasakoti apie moterų ne taip dažnai mėgstamą laisvalaikio formą – žiūrėti bokso kovas per TV.R.Martens: boksas yra vyriškas sportas, nes vyrai savo viduje turi polinkį „kaltis“ ir jiems dėl to yra labai smagu.

Užkrėtė vyras

Moteris pasakojo iš pradžių tapusi „Formulės-1“ gerbėja. Šio sporto bacila verslininkė tikina užsikrėtusi nuo vyro.

„Metai iš metų mano vyras tai žiūri. Taip išėjo, kad ir aš esu gerbėja. Taip pat yra su boksu, – kalbėjo verslininkė ir pridūrė vis bandanti suprasti, koks tai sportas: – Įdomu, kas ką turi iš to gero ir kam šis sportas skirtas.“

Stebi ryškiausias kovas

Rasa tikino žiūrinti daugiausia dėmesio pasaulyje sulaukiančias kovas. „Žiūrėdama nagrinėju viso renginio reklaminę pusę ir bandau analizuoti įvairius dalykus. Man tiesiog įdomu, kaip tokių renginių organizatoriai į areną sukviečia apie 60 000 žiūrovų, kai kova vyksta keliolika minučių. Be to, ji juk gali bet kada baigtis“, – kalbėjo verslininkė ir sakė vis nesuprantanti, kaip iš kelių minučių kovos galima padaryti tokį didelį renginį, juolab kai boksininkai vienas kitam daužo veidą.

Ringe nepasirodys

Rasa sako, kad boksas kaip sportas atrodo žiaurus – esą yra ir kur kas gražesnių sporto šakų.

„Ar gavusi pasiūlymą ryžtumėtės susikauti ringe?“ – paklausėme Rasos. „Nemėgstu muštis: nei fiziškai, nei psichologiškai. Esu taikus žmogus. Mano galva, boksas yra vyriškas sportas, nes vyrai savo viduje turi polinkį „kaltis“ ir jiems dėl to yra labai smagu“, – kalbėjo pašnekovė ir pridūrė neįsivaizduojanti bet kurios moters boksininkės amplua.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius