Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Raudonplaukė šokėja Urtė Andriuškevičiūtė: „Gal aš papuoščiau Lietuvos pramogų pasaulį?“

Sakoma, kad gražiems žmonėms galimybių ir šansų gyvenime pasitaiko kur kas daugiau, o ir durys jiems dažniau atviros, negu užtrenkiamos palei nosį. Kaunietė šokėja Urtė Andriuškevičiūtė (18) jau spėjo patraukti ne vieno dėmesį – jauna mergina drąsiai žengia į pramogų pasaulį ir tikina ne tik jo nebijanti, bet ir jam tinkanti. „Ant torto visąlaik reikia uogos – gal aš visai papuoščiau Lietuvos pramogų pasaulį?“ – šypteli ji.
Urtė Andriuškevičiūtė
Urtė Andriuškevičiūtė / Žmonės.lt nuotr.
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Urtė Andriuškevičiūtė
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Urtė Andriuškevičiūtė

Neseniai pilnametystės sulaukusi Urtė Andriuškevičiūtė dar mokosi mokykloje, todėl vos spėja suktis veikloje: mokslai, šokiai, įvairūs projektai, fotosesijos – vietoje nenustygstanti mergina kol kas suderina viską.

„Ne veltui sakoma – kiek nori, tiek ir suspėji. Kiekvienas žmogus turi savo prioritetus – man svarbiausia yra scena, bet tai nereiškia, kad mokslai tampa nebesvarbūs. Esu jauna, reikia išnaudoti visas galimybes, kurias šiuo metu turiu, juk ne kiekvienas aštuoniolikmetis gali daryti tai, kas jam taip patinka ir realizuoti save“, – sakė Žmonės.lt kalbinta U.Andriuškevičiūtė.

Mergina šoka jau ne vienerius metus ir drąsiai tikina, kad būtent šokiai yra didžiausia jos aistra. Neseniai jie tapo ir darbu, mat merginų šokių grupė „Girls Only“ sparčiai populiarėja ir vis dažniau pasirodo įvairiuose televizijos bei pramoginiuose renginiuose.

„Mane pastebėjo trenerė Kristina Burneikienė, jos dėka ir pradėjau šokių karjerą. Kai buvau maždaug trylikos metų, ji mane, dar šviesiaplaukę nedrąsią mergaitę, pakvietė šokti. Viskas nuo to ir prasidėjo – vėliau atsirado kvietimų šokti viename ar kitame renginyje, pasirodyti tenka vis dažniau“, – džiaugėsi Urtė.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Urtė Andriuškevičiūtė
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Urtė Andriuškevičiūtė

Populiarumas negąsdina

Urtė neslepia, kad ne tik šokiai, bet ir ryškiai raudoni plaukai jai neleidžia likti nepastebėtai. „Anksčiau buvau šviesių plaukų, bet jie netiko prie charakterio, neišreiškė mano asmenybės, todėl nusprendžiau pasiryškinti: juos nusidažiau raudonai“, – nusijuokia ji, patikinusi, kad būtent tokie plaukai jai tinka ir patinka labiausiai.

Raudonplaukė ji – jau trečius metus. Ar ryškūs plaukai pritraukia aplinkinių dėmesį? „Nemeluosiu, mano raudoni plaukai išties pritraukia nemažai. Žmonės komentuoja mano nuotraukas, džiugu, kad dauguma komentarų – gražūs. Po renginių sulaukiu begalės žinučių ir įvairiausių pakvietimų, dėmesys tikrai jaučiasi ir tai man labai patinka“, – patikina pašnekovė.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Urtė Andriuškevičiūtė
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Urtė Andriuškevičiūtė

Dažnai nutinka taip, kad jaunas žmogus, sulaukęs daug dėmesio, nebemoka jo kontroliuoti ir pasuka blogais keliais. Urtė teigia to tikrai nebijanti ir patikina, kad šokių trenerė jaunas merginas puikiai suvaldo ir neleidžia padaryti joms netinkamų sprendimų.

„Turiu labai gerą mokytoją, kaip jau minėjau, Kristiną. Ji mus pamoko apie populiarumą, jo ribas, ką reikia viešinti, o ką geriau pasilikti sau, kokie renginiai verti dėmesio, o kur geriau neiti šokti. Jeigu viską darai su protu, populiarumas yra labai geras ir sveikas dalykas“, – įsitikinusi mergina.

Šviesūs plaukai netiko prie charakterio, neišreiškė mano asmenybės...

Gražuolės širdis – laisva

Renginiuose Urtė jau sulaukia fotografų dėmesio, o tarp svečių galima išgirsti kuždantis, kas gi ši simpatiška raudonplaukė. Ar šokėja norėtų tapti pramogų pasaulio dalimi ar visgi pasirodymai renginiuose – tik darbo dalis? „Ant torto visąlaik reikia uogos – gal aš visai papuoščiau tą pramogų pasaulį? Tikrai jo nebijau, netgi manau, kad visai tikčiau“, – nusišypso Urtė.

Žodžio kišenėje neieškanti mergina širdies draugo kol kas neturi, nors jos šypsenai, linksmumui ir išvaizdai, tikėtina, sunku atsispirti.

„Sulaukiu daug žinučių ir kitokio dėmesio iš vaikinų, tačiau, tiesą pasakius, nelabai kreipiu į tai dėmesio. Man kur kas įdomesni pasiūlymai, kurie susiję su darbu, o ne su asmeniniais reikalais. Vaikinų dėmesiu nesiskundžiau nei anksčiau, nei dabar, tačiau kol kas jo tikrai nesureikšminu“, – nusijuokia U.Andriuškevičiūtė.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Urtė Andriuškevičiūtė
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Urtė Andriuškevičiūtė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius