Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Realybės šou dalyvė Jovita – apie šokius naktiniame klube su mama ir kompleksus, kuriuos nori įveikti

Iki realybės šou „(ne)VISKAS ĮSKAIČIUOTA“ starto lieka mažiau nei savaitė. Jau visai netrukus 10 jaunų žmonių pritrauks visos šalies dėmesį, o socialiniuose tinkluose užvirs karštos diskusijos, kas mėnesio gale vertas projektą nugalėti! Visi dalyviai – be galo skirtingi, tačiau tuo pat metu – savaip nepamirštami.
Jovita
Jovita / TV3 nuotr.

Nesustabdoma Jovita – būtent taip būtų galima apibūdinti dar vieną žavią ir be galo veiklią realybės šou dalyvę. Atrodo, kad šios merginos pilna visur – jos negąsdina joks darbas, o savo nesibaigiančius nuotykius ir istorijas ji nesustodama galėtų pasakoti valandų valandas. Ir nors atrodo, kad visas jos laikas yra suplanuotas, merginai netrūksta ir spontaniškumo. Būtent šis bruožas paskatino ją užpildyti anketą į geriausią vasaros nuotykį Pietų Ispanijoje.

Sunkus darbas – ne bėda

Kol vieni linksminasi, Jovita nuo mažų dienų įprato dirbti, todėl ir šiandien laisvų minučių jos dienoje ne tiek jau daug. Net ir savo laisvalaikį Jovita įprato išnaudoti protingai.

„Mano tėvai – labai verslūs, tokia esu ir aš. Šiuo metu su mama dirbu gėlių versle, o vasaromis pajūryje su šeima turime kitų verslų. Mano tėtis dirba su suvenyrais, o aš – su maistu. Pardavinėju braškes, džiovintus vaisius, šerbetus, cukraus vatą – visa ta, apie ką svajoja poilsiautojai. Tiesa, darbas pajūryje – labai sunkus, nes viską darau viena. Esu laba veikli ir savęs negailiu – dirbu nuo 9 valandos ryto iki 23 valandos vakaro. Pati važiuoju pas ūkininkus, kraunu braškes, trešnes. Suprantu, kad niekas už mane to nepadarys“, – pasakoja ji.

TV3 nuotr./Realybės šou „(ne)VISKAS ĮSKAIČIUOTA“ dalyvė Jovita
TV3 nuotr./Realybės šou „(ne)VISKAS ĮSKAIČIUOTA“ dalyvė Jovita

Taip Jovita įprato gyventi nuo 13 metų – iš pradžių tik padėdavo tėvams klijuoti kainų lipdukus, o vėliau šią veiklą pakeitė darbas su žmonėmis. Būtent tokį ji vadina savo mėgstamiausiu.

„Tėvai dirbti manęs niekuomet nevertė – to norėjau pati, mane įkvėpė šeimos pavyzdys. Man, kaip mažam vaikui, patiko turėti savo pinigų, jaustis nepriklausoma. Vaikystėje su pusbroliu pradėjome pardavinėti saldainius ir tai man būdavo ir pramoga, ir malonumas, kadangi jausdavausi suaugusi. Buvo gera turėti savo piniginę su savo pinigais“, – šypteli ji.

Toks Jovitos atsidavimas ir pastangos nenueina veltui – už tiek, kiek uždirba per vasarą, mergina vėliau gali išgyventi visus metus. „Tiesa, esu gana išlaidi, tai – mano minusas. Jei būčiau bent truputėlį taupesnė, galėčiau pinigus panaudoti protingiau. Tačiau vietoje to, aš nemažai išleidžiu grožio procedūroms, kosmetikai, drabužiams. Esu ir labai darbšti, ir labai išlaidi“, – sako ji.

Į naktinį klubą – su mama

Jovita jau seniai įprato dirbti tada, kai kiti linksminasi, todėl ir atostogas dažniausiai planuoja ne vasarą, o rudenį. Šį laiką mergina visuomet skiria išsvajotoms kelionėms.

„Dažniausiai keliaujame dviese su mama. Kadangi mus skiria tik 20 metų, mūsų ryšys – itin artimas, viena kitai esame kaip draugės. Kartu juokiamės, o kai reikia – ir išsiverkiame. Mums dviese iš tiesų būna labai linksma – kartu padarome tai, ko kartais nepadaryčiau net ir su draugais. Pavyzdžiui, į naktinį klubą pirmąkart nuėjau būtent su mama“, – pasakoja ji.

Tiesa, ne visos kelionės baigiasi taip, kaip mergina tikisi – Jovita juokauja, kad yra gana išsiblaškiusi, o tai priveda ir prie labai spontaniškų sprendimų.

„Pavyzdžiui, paskutinės kelionės į Romą metu, su šeima būdami oro uoste sugebėjome praleisti savo skrydį. Ir viskas dėl to, jog esu labai išsiblaškiusi… Tačiau nenuleidome rankų – radome skrydžius su persėdimais, ir galiausiai atsidūrėme Romoje. Situacija kėlė nemažai streso, bet savo tikslą pasiekėme. Tiesa, vėliau su mama kalbėjome, kad kelionė atsiėjo tiek, tarsi būtume skridusios ne į Romą, o į Dubajų…“ – prisimena ji.

TV3 nuotr./Realybės šou „(ne)VISKAS ĮSKAIČIUOTA“ dalyvė Jovita
TV3 nuotr./Realybės šou „(ne)VISKAS ĮSKAIČIUOTA“ dalyvė Jovita

Daug dėmesio Jovita skiria ir savo šeimai – turi du jaunesnius brolius. Tiesa, kaip pati juokauja, jausmas toks, tarsi jų būtų bent 10.

„Bendravimas su vyresniu broliu mane moko kantrybės – jo sunkus charakteris, o taip pat jis yra tikra mano priešingybė. O su jaunesniu labai užsiimu pati – surandu jam būrelius, stovyklas, riboju jo laiką prie telefono. Tiesa, visa tai bedarydama suprantu, kad pati vaikų dar tikrai nenorėčiau“, – juokiasi ji.

Projektas padės save priimti

Dar vienas spontaniškas merginos sprendimas – anketos į šį projektą užpildymas. Vis dėlto ji tikisi, kad tai atneš vien geras emocijas.

„Savo sprendimą dalyvauti projekte iki šiol permąstau šimtus kartus, tačiau manau, kad viskas bus gerai – neprapulsiu. Aš noriu nuotykių, iššūkių. Nesu XS modelis – turiu kompleksų, o čia mane matys visi… Tačiau kad ir kaip baisu bebūtų, turiu per save perlipti. Bandau save priimti, todėl šis projektas man taps dideliu spyriu į užpakalį, kad viską galiu ir esu graži – tereikia savimi patikėti“, – atvirauja ji.

Todėl ir savo laiką projekte Jovita tikisi išnaudoti maksimaliai: „Kai kas sako, kad čia galima prisidaryti gėdos, bet manau, kad šis projektas yra ne apie tai. Apie visokius neigiamus dalykus galvoja ir kalba tik pikti, viskuo nepatenkinti žmonės. Tačiau juk mums, jauniems žmonėms, galima klysti. Mes turime daug energijos, tad privalome gyventi ir tuo džiaugtis.“

Iškalbos merginai tikrai netrūksta – Jovita juokauja, kad tą pastebi ir aplinkiniai, kurie dažnai kartoją frazę „neduok Jovitai pavalgyti, bet duok pakalbėti“. Vis dėlto nors iš pirmo žvilgsnio galėtų pasirodyti, kad Jovita rastų kalba su visais, mergina neslepia, kad prieš dviveidžius užsimerkti tikrai negalėtų.

„Galvoju, kad visi turėtų atvirai sakyti, jeigu jiems kažkas nepatinka, o ne į veidą šypsotis, o už akių apkalbėti. Tą patyriau ir besimokydama universitete. Mūsų grupėje buvo tik merginos – tai buvo žiauru, nes trūko balanso. Merginos nuolatos viena kitą apkalbinėdavo, bandydavo įkąsti. Tokius žmones ir pati greitai nusodinu“, – tikina ji.

Realybės šou „(ne)VISKAS ĮSKAIČIUOTA“ – jau nuo birželio 5 d. pirmadieniais-ketvirtadieniais 20.30 val. per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius