Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Red Bull Flying Bach Local Challenge“ galvosūkį išsprendė pasaulio breiko čempionai

Efektingos kaukės? Pulsuojanti muzika? Balerijos sijonėlis? Kuprinės? Moteriška jėga? Kas svarbiausia norint užkariauti pasaulio breiko čempionų „Flying Steps“ dėmesį?
„Red Bull Flying Bach Local Challenge“ finalas
„Red Bull Flying Bach Local Challenge“ finalas / Audriaus Solomino nuotr.

Iš penkių trupių, kurias į projekto finalą pasiuntė Lietuvos šokio ekspertų komisija bei balsavusieji internetu, „Flying Steps“ išsirinko dvi vertas superfinalo.

Daugelį metų šokantys, savo mokyklą įkūrę, su projektu „Red Bull Flying Bach“ visą pasaulį apkeliavę talentai, atrodytų, galėtų būti labai griežti. Tačiau komandas „Hepta“, „Royals“, „In*Beat“, „Fond of Sounds“ ir „Low Air“ pasaulio čempionų devynetukas filmavimo aikštelėje pasitiko su šypsenomis.

Į Vilnių lapkričio 23-ąją atvykę šokėjai negailėjo komplimentų lietuvių muzikalumui, stengėsi pabrėžti geriausias kiekvienos komandos savybes. Visgi mūsiškiai išgirdo ir konstruktyvios bei pelnytos kritikos.

Beveik visiems „Red Bull Flying Bach Local Challenge“ finalistams buvo palinkėta nenuleisti rankų ir nenustoti treniruotis.

„Jūs dar labai jauni“, – ne kartą ištarė „Flying Steps“ nariai. Išrinkti dvi iš penkių trupių jiems nebuvo lengva – po diskusijų šokėjai sakė, kad kova ėjo „taškas į tašką“. „Kai kurie mūsų netgi ėmė skirti pustaškius“, – kvatojosi svečiai.  

Pagrindinio „Red Bull Flying Bach Local Challenge“ prizo – treniruotės su „Flying Steps“, 1000 Eur čekio ir pasirodymo Kongresų rūmuose – laimėtojai paaiškės tik... Kongresų rūmuose. Savo ovacijomis projekto čempionų komandą pasveikins į „Red Bull Flying Bach“ premjerą Lietuvoje lapkričio 26-osios vakarą susirinkę žiūrovai. 

Audriaus Solomino nuotr./„Red Bull Flying Bach Local Challenge“ finalas
Audriaus Solomino nuotr./„Red Bull Flying Bach Local Challenge“ finalas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius