-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Redirected / Už Lietuvą!“ per Kalėdas linki meilės kitataučiams

Kalėdoms alsuojant į nugarą filmo „Redirected / Už Lietuvą!“ kūrybinės komandos nariai po eglute kiekvienam linki rasti saviironijos, meilės kitataučiams bei savo moterims.
„Redirected / Už Lietuvą!“ kalėdinis plakatas
„Redirected / Už Lietuvą!“ kalėdinis plakatas / Maniac.lt nuotr.

 Nors 2014 m. sausio 10 d., įvyksiančiai filmo premjerai intensyviai besiruošiantys „Redirected / Už Lietuvą!” prodiuseriai bei aktoriai atokvėpiui nuo pasiruošimo darbų turi vos keletą minučių, tačiau nepamiršta didžiųjų metų švenčių ir nuotaikingų palinkėjimų.

„Ar Kalėdos, ar ne, pradėkime žiūrėti kitais kampais į save bei aplinkinius. Pažadu – daug išmoksit. Dar labai patartina į visa tai žiūrint juoktis. Taip atsirado „Redirected / Už Lietuvą!” ir daug kitų gerų dalykų”, – Kalėdų proga linki filmo režisierius Emilis Vėlyvis.

„Redirected / Už Lietuvą!“ aktorė Karina Stungytė tiki kinų horoskopais ir ateinančių Arklio metų pranašystėmis.  

„Linkiu, kad Arklio metais būtumėte stiprūs ir ištvermingi kaip arkliai ir kad per šventes nepavirstumėt kiaulėmis! Lai baltas būna sniegas, o ne arkliai“, – šventinius patarimus dalija K. Stungytė.

Žymiojo Vovos vaidmenį filme atlikęs aktorius Mindaugas Papinigis per Kalėdas skleidžia taikos idėjas.

„Linkiu lietuviams labiau mylėti kitataučius. Liūdnai jie tame užsienyje gyvena, taigi suteikime šansą atvykti į Lietuvą ir patirti nuotykius, kuriuos galima išvyksti tik „Redirected / Už Lietuvą!”, – linki M.Papinigis.

Filmo aktorius Vitalijus Cololo per Kalėdas pataria daugiausia galvoti apie savo moteris. „Jei šventinės nuotaikos visgi maža – iškart planuokite, kaip sveikinsite savo damas kovo 8 – osios proga. Ilgametė praktika rodo, kad tą dieną jas labiausiai nustebinsite pagaliau išmetę Kalėdų eglutę“, – šmaikštaudamas sveikinimų tiradą baigia V. Cololo.

Naujo E.Vėlyvio filmo „Redirected / Už Lietuvą!“ premjera įvyks 2014 m. sausio 10 d. Filme  bus šaržuotai vaizduojama Lietuva ir labiausiai tiek tarp užsieniečių, tiek tarp pačių lietuvių paplitę stereotipai apie mūsų šalį. „Redirected / Už Lietuvą!“ kuria prodiuserių kompanija „Kino kultas“.

VIDEO: Filmo anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius