Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Remigijus Žiogas gimtadienio proga uošvei padovanojo automobilį

Renginių vedėjas ir organizatorius, TV projektų dalyvis Remigijus Žiogas ne kartą viešai kalbėjęs apie tai, kokia svarbi jam yra šeima, įrodė, kad stereotipai apie blogus žento ir uošvės santykius jam netinka. R.Žiogas savo uošvei gimtadienio proga padovanojo... automobilį.
Remigijus Žiogas uošvienei Romualdai gimtadienio proga padovanojo automobilį
Remigijus Žiogas uošvienei Romualdai gimtadienio proga padovanojo automobilį / loretafoto.lt nuotr.

R.Žiogas savo uošvei surengė tikrą gimtadienio puotą – išpuošė savo naujus namus prie jūros, į kuriuos įsikėlė vos prieš mėnesį, pasamdė itališkos virtuvės šefus, kadangi uošvė dievina itališką virtuvę ir padovanojo automobilį.

R.Žiogo uošvė Romualda Janulevičienė padeda auginti dvi Žiogų šeimos mergaites – ne kartą TV eteryje matytą ir Justino Jankevičiaus laidoje „Gero vakaro šou“ kalbintą linksmuolę Rianą ir šių metų vasarą gimusią dukrelę Rėją.

„Mano uošvė gyvena pietinėje Klaipėdos miesto dalyje, mes su šeima – prie pat jūros – šiaurinėje. Uošvė labai dažnai atvažiuoja padėti mano žmonai Rovenai prižiūrėti mergaites – savo anūkes. Atstumas tolimas, automobilis buvo senas, kuro sąnaudos didelės, todėl ir nusprendžiau uošvę gimtadienio proga pradžiuginti reikalinga susisiekimo priemone“, – sako R.Žiogas.

loretafoto.lt nuotr./Remigijaus Žiogo uošvienės gimtadienis
loretafoto.lt nuotr./Remigijaus Žiogo uošvienės gimtadienis

R.Žiogo uošvė Romualda, pamačiusi surengtą šventę ir su Žiogų šeimos draugės Redos pagalba nuostabiai išpuoštus namus, apsiverkė. Kaip pasakoja R.Žiogas, ji nesitikėjo tokios staigmenos, nes gimtadienis – ne jubiliejinis.

„Turiu pačią fantastiškiausią uošvę. Ji visada mane užstoja, gina net prieš žmoną, kai baramės – čia jokie anekdotai apie žento ir uošvės santykius negalioja! Savo artimuosius reikia mylėti ir rodyti jiems ypatingą dėmesį, o pats tinkamiausias laikas tai daryti yra dabar“, – sako R.Žiogas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius