-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Renata Kutinaitė ir Karolis Sakalauskas. Svečius vaišina skystais skrandžio nuodais (papildyta gruodžio 24 d.)

Aktorė Renata Kutinaitė mus patikino: „Apie Karolį Sakalauską žinau viską!“ Tačiau ji, gerai pagalvojusi, pateikė kolegai dešimt klausimų, o Karolis neliko skolingas.
Renata Kutinaitė ir Karolis Sakalauskas
Renata Kutinaitė ir Karolis Sakalauskas / Viganto Ovadnevo nuotr.

Renatos Kutinaitės (27) klausimai Karoliui Sakalauskui:

Koks klausimas Tave labiausiai užknisa? Noriu iš anksto žinoti, kad Tau jo neužduočiau.

Mane labiausiai užknisa, kai manęs klausia, kas mane užknisa. Be to, nervina retoriniai kasdieniai klausimai telefonu, pavyzdžiui: „Sveikutis. Kas gero? Kas naujo? Kaip laikaisi?“ Į tokius klausimus atsakau: „Viskas nerealiai puikiai!“ O pašnekovas man: „Aišku. Gerai, tada susiskambinsime kitą dieną. Sėkmės. Iki.“

Kur sutiksi Naujuosius metus?

Siūlaisi ar kvieti? Sutiksiu ne Lietuvoje. Užtenka tokio atsakymo ar verti mane pasigirti? Gerai, pasigirsiu... Prieš Naujuosius metus su mylima žmona išskrisiu į Jamaiką. Mums labai patinka reggae stiliaus muzika, o Jamaika, tiems, kurie nežino, pasakysiu, kad ši šalis būtent ja ir garsėja.

Papasakok savo paskutinį juokingą atsitikimą.

Kiekviena mano diena kupina juoko. Neseniai atsitiko labiau graudus nei juokingas nutikimas, kuris visiškai nesusijęs su manimi, tačiau man ir mano tėvams sukėlė daug juoko. Aktorius Arūnas Sakalauskas neseniai papuolė į nemalonią situaciją ir garsiai dėl to nuskambėjo per visą Lietuvą. Žinia, jis neblaivus „netyčia“ apdaužė nemažai automobilių ir už tai jam paskirta nemenka nuobauda. Atrodytų, kas čia juokinga? Tačiau ši žinia, perduota iš lūpų į lūpas, įgavo visai kitokį atspalvį. Užteko nugirsti, kad aktorius A. Sakalauskas pateko į bėdą, ir naujiena nuvilnijo net už Atlanto. Mano pažįstami, kurie nežino šio aktoriaus, iškart pagalvojo, kad tai aš. Jie pradėjo skambinti pavojaus varpais. Sulaukiau daug skambučių su prašymais paaiškinti, kodėl šitaip nusidėjau. Senoliai iš mano giminės skambino mano tėvams ir reiškė užuojautą, kad prisidirbo jų sūnus. Ką padarysi... Gyvenime būna visko!

Ar nešioji laikrodį?

Tu nebeturi, ko paklausti, ar vaidini krūtą žurnalistę? Nenešioju. O ką? Aš sportuoju, ir mano riešai kasdien tvirtėja, didėja. Reikėtų kas dieną keisti laikrodžio apyrankes. Koks kitas klausimas?

Tau gražiausia Lietuvos moteris yra...

Gražiausia moteris gimė 2009  m. liepos  24 dieną. Tai mano dukra. Kita gražiausia Lietuvos moteris – mano dukters mama.

Nemėgstamiausia aktorė ar aktorius?

Netalentingų aktorių daug, bet jeigu jau juos priėmė į Lietuvos muzikos ir teatro akademiją ir jie sugebėjo gauti diplomą... Tegul gyvena, neteisiu jų. Neprofesionalu aktoriui žeminti aktorių, nors tokių pastaruoju metu tikrai pasitaiko. Jie nesupranta, kad pasirodo kaip nevykėliai, kompleksuoti, savimi nepasitikintys bailiai bandydami pažeminti kitą. Tik tiek galiu pasakyti.

Kuo būtumei, jei nebūtumei aktorius?

Norėčiau būti kritikų kritikas. Juk taip lengva visus kritikuoti. Nuostabi specialybė! Nieko neveikiu, tik kritikuoju: „Tu lievai vaidini! Koks čia humoras?! Baisu klausyti, kaip tu dainuoji! Tu beviltiškas!“ Protinga, draugiška, neįžeidžianti kritika yra gerai, man pačiam patinka. Geriau darsyk paklausk, kokia mano mėgstamiausia aktorė? Žinoma, atsakysiu, kad Tu (juokiasi).

Tavo mėgstamiausia frazė.

Oi, Tu puikiai žinai, kad tai yra necenzūrinė frazė. Iš tiesų aš turiu daug mėgstamų frazių. Viena iš jų: „Brangioji, paduok alaus iš šaldytuvo.“ Nuostabaus skambesio frazė.

Su kuo norėtumei permiegoti?

Permiegoti? Ar gerai supratau klausimą? Na, aš puikiai išsimiegu su savo brangiausiąja žmona.

Kokia Tavo paskutinė staigmena žmonai?

Mano žmona labiau vertina ne materialias staigmenas, todėl apie jas nepasakosiu. Paskutinė nemateriali staigmena buvo ant aukšto vandens bokšto užrašas „Jolantėle, myliu Tave“. Prisipažinsiu, staigmeną dariau ne vienas, o su geru draugu, nes vienam tai būtų buvę pernelyg pavojinga. Šis užrašas matosi gana iš toli. Jį pastebi visi važiuojantys pro mūsų gyvenvietę. Kartais žmonės net sustoja, fotografuoja, eidami garsiai komentuoja.


Karolio Sakalausko (26) klausimai Renatai Kutinaitei:

Norėčiau, kad dar kartą papasakotumei, kaip atsidūrei televizijoje.

Oi, Tu, garbėtroškiau (juokiasi)! Klausyk ir mėgaukis. Tu pakvietei mane į televiziją!

Ar Tau patinka tai, ką dabar darai televizijoje?

Žinoma, kad patinka! Visada stengiuosi priimti tik įdomius ir man patinkančius pasiūlymus. Mano darbas yra nuostabus, linksmas, įvairus. O kolektyvas – nerealus!

Ką keistumei lietuviškose televizijose?

Jeigu būtų įmanoma, iškart keisčiau kvailą laidų reitingavimo politiką. Tai didžiausia nesąmonė, nes visos televizijos vienu metu rodo įdomias ir vienu metu neįdomias laidas.

Tavo mėgstamiausia laida?

Kvailas klausimas. Aišku, kad ta, kurioje aš dirbu! Tai laida „Oplia“! Ar tikėjaisi kitokio atsakymo?

O Tavo mėgstamiausia aktorė ar aktorius?

Jūs, brangučiai, man mieliausi, mėgstamiausi ir geriausi.

Tavo didžiausias turtas.

Mano mažoji dukrytė Marta. O iš materialių dalykų – odinės pirštinės, kurias „numezgė“ mama.

Kam atimtumei gyvybę, jeigu be atsakomybės būtų suteikta tokia proga?

Oho, klausimėlis! Nesu kerštinga, bet jeigu jau būtų suteikta tokia proga, tai pusę svieto nušluočiau (juokiasi).

Tavo mėgstamiausias ir nemėgstamiausias patiekalas.

Mano mėgstamiausias patiekalas yra skysti skrandžio nuodai ir pupų sultys. O nemėgstamiausias, kai išvis nėra ko valgyti!

Kokie ateities planai?

Neseniai man pasiūlė pagrindinį vaidmenį didelio biudžeto kino juostoje, kuris bus filmuojamas daugelyje pasaulio šalių su garsiausiais aktoriais, tarp jų ir su Tavimi! Kodėl dar nepasigyrei? Be to, kitą mėnesį su šeima planuojame persikraustyti į vilą Turniškėse. Taip pat neatlygintinai planuoju duoti kraujo!

Tavo svajonė?

 Kad svajonės pildytųsi! Ir kad visi būtų sveiki!!!
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius