Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Roberto Petrausko lažybos – nesiskusti barzdos, kol baigs rašyti antrąją savo knygą

Gatvėje sutikę laidos „Kas? Kur? Kada?”, taip pat „Protų kovų“ vedėją Robertą Petrauską galite jo ir neatpažinti. Vyras šiuo metu „puošiasi“ vešlia barzda, mat susilažino pats su savimi – nesiskus barzdos tol, kol neparašys paskutinio sakinio savo naujoje knygoje apie Antrąjį pasaulinį karą „Lemtingi sprendimai“.
Robertas Petrauskas
Robertas Petrauskas / Gretos Skaraitienės ir TV3 nuotr.

Visgi Robertas tikina – krūtinę siekiančios barzdos neaugins. „Knyga jau artėja prie pabaigos, liko savaitė, daugiausiai dvi“, – portalui Žmonės.lt sakė R.Petrauskas.

Paklaustas, ar jo mylimoji Vaida nepriekaištauja dėl tokio išvaizdos pokyčio, pašnekovas juokdamasis tą pačią akimirką pats to paklausė greta buvusios gyvenimo draugės. „Rimtai, čia gi ir buvo pačios Vaidos pasiūlymas – nesiskusti, kol nebaigsiu rašyti knygos“, – prisiminęs Vaidos idėją tikino R.Petrauskas.

Savo knygą „Trečiojo Reicho triumfas“ – pirmąją dalį iš serijos apie Antrąjį pasaulinį karą Europoje – Robertas išleido 2010 metais. 

Tikisi antro laidos „Kas? Kur? Kada?“ sezono

Su Robertu kalbėjomės ne tik apie netikėtus jo stiliaus pokyčius. Šiuo metu yra renkami parašai, kuriais TV3 televizija bus raginama pratęsti laidos „Kas? Kur? Kada?“ gyvavimą, kad šis intelektualiam žiūrovui skirtas projektas tęstųsi dar vieną sezoną.

„TV3 turi licenciją antram sezonui, tačiau laidai sunku konkuruoti su kitomis populiariomis laidomis“, – situacijos neaiškumo neslėpė Robertas Petrauskas. Jis taip pat teigė, kad laidos reitingai nėra geri, esą, jei tikėtume jais, šios laidos niekas nežiūri.

„Tačiau pritariu minčiai, kad televiziniai reitingai neatspindi realios situacijos. Suprantu, kad tai yra vienintelis matas, kuriuo matuojamas televizijos žiūrimumas, bet kai kalbu su draugais, tai didžioji dalis jų laidą žiūri. Net tie, kurie apskritai nelabai žiūri televizorių“, – teigė R.Petraukas, vildamasis, kad jo vedamai ir kuriamai laidai bus suteiktas antras šansas.

Pasak Roberto, jei peticiją pasirašytų daugiau nei 10 tūkst. ar daugiau TV žiūrovų, tai būtų svarbus argumentas sprendžiant laidos „Kas? Kur? Kada?“ tolimesnį likimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius