-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Rolandas Mackevičius ir Jonas Nainys Palangą šturmavo persirengę Betmenais

Ketvirtadienį Vilniaus miesto gatvėmis riedantis „radistų“ autobusas traukė praeivių dėmesį – jame su visa kompanija į Rotušės aikštę triukšmingai vyko gerai žinomi radijo laidų vedėjai Rolandas Mackevičius ir Jonas Nainys. Taip linksmai prasidėjo naujojo LNK projekto „Norim dar! – su Radistais“ pristatymas, vėliau tęsęsis Palangoje.
Rolandas Mackevičius ir Jonas Nainys
Rolandas Mackevičius ir Jonas Nainys / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Televizijos žvaigždės, orkestras, duona ir druska, milžiniškomis nuotraukomis apklijuotas aukščiausios klasės, ką tik į Lietuvos rinką pasiekęs autobusas ir siautulys jame, Vilniaus ir Kauno, Klaipėdos aikštės, Basanavičiaus gatvė Palangoje su siautulingu vakarėliu ir ekstremalūs išbandymai – taip šiandien pristatytas projektas „Norim dar! – su Radistais“.

Drauge su premjerinio šou pristatymu Lietuvai filmuojami ir pirmieji šio pramoginio šou epizodai. Filmavimas šiandien užtruks net 7 valandas ir 342 kilometrus: prasidėjęs Vilniaus Rotušės aikštėje, baigėsi Baltijos jūroje.

„Radistai“ Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius drauge su laimingaisiais pirmaisiais projekto prizininkais pajudėjo link Kauno iš Vilniaus Rotušės aikštės minėtu autobusu, kuriame radistai įrengė DJ pultą. Kaune prie pilies autobusas sustojo paimti kitų laimingųjų, kurie iš anketas pildžiusių ir socialiniuose tinkluose žaidimuose dalyvavusių, laimėjo šią kelionę drauge su „Norim dar! – su Radistais“.

Pavakarę autobusas atvyko į pajūrį. J.Basanavičiaus gatvėje Palangoje prasidėjo vakarėlis su pirmuoju išbandymu projekto vedėjams J.Nainiui ir R.Mackevičiui – jiedu varžėsi, kuris suvalgys daugiau torto. Palangoje R.Mackevičių pasitiko jo žmona Ieva iri vos keturių mėnesių sulaukęs sūnus Motiejus. 

LNK nuotr./Rolandas Mackevičius su žmona Ieva
LNK nuotr./Rolandas Mackevičius su žmona Ieva
LNK nuotr./Rolandas Mackevičius su sūnumi Motiejumi
LNK nuotr./Rolandas Mackevičius su sūnumi Motiejumi

Kulminacinis momentas vyko Palangos centre, aikštėje šalia Jūratės ir Kastyčio fontano. Nuo ryto kaskadininkai plušėjo prie šios rungties – tai buvo be galo ekstremalus išbandymas abiem vedėjams, nes abu nejaučia didelės meilės aukščiui: vilkint Betmenų kostiumus jiems teko kaboti ant virvių.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Rolandas Mackevičius ir Jonas Nainys
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Rolandas Mackevičius ir Jonas Nainys

„Norim dar! – su Radistais“ kuriamas pagal Didžiojoje Britanijoje liaupsinamą TV projektą „Saturday Night Takeaway“ ir jo formatą, kuriam ne kartą plojo „BAFTA“, „British Comedy Awards“, „UK National Television Awards“ ir kitų svarbiausių TV apdovanojimų ceremonijų publika.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius