-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rosita iš „Junior“ pirmąkart pademonstravo plastinės nosies operacijos rezultatus

Dainininkė, atsikūrusios legendinės grupės „Junior“ narė Rosita Paulauskaitė ketvirtadienio vakarą pirmą kartą viešai pademonstravo savo naująją išvaizdą – po plastinės nosies operacijos Rosita savo veidą kurį laiką dangstė skaromis ir čadromis.
Rosita Paulauskaitė prieš ir po operacijos
Rosita Paulauskaitė prieš ir po operacijos / Kadras is laidos

Nosis vis dar nejautri

„Man šiek tiek skauda širdį, kad šiandien per televizorių parodys, kaip aš atrodžiau prieš mėnesį. Televizija yra televizija, ji nelauks, kol man po metų visai sugis nosis – natūralu, kad filmuojama anksčiau ir paskui montuojama. Dabar aš žymiai geriau atrodau – patinimai, kurie matysis per televizorių, jie jau šiandien yra praėję“, – prieš pat laidą portalui 15min.lt kalbėjo R.Paulauskaitė.

Moteris teigė, kad kitiems laidos dalyviams po operacijos atsiradę patinimai pranyko greit, tačiau Rositai gijimas kiek užtruko. Moteris iki šiol negali jausti savo nosies.

„Labai išgyvenau, kad man teks kentėti skausmus, bet nieko panašaus nebuvo. Vienintelis diskomfortas, kurį jaučiu iki šiol – aš vis dar nejaučiu savo nosies. Toks jau mano organizmas, kad rezultato galėčiau tikėtis po metų, kol visi audiniai atsistos į vietą, kol aš pradėsiu jausti nosį. Man ji kol kas kaip priklijuota“, – guodėsi R.Paulauskaitė. Nosies operacija – ne vienintelis patobulinimas, kurį patyrė Rosita. Moteriai, kad jos veidas būtų simetriškas, į skruostus buvo suleista riebalų, o į smarką – hialurono rūgšties. R.Paulauskaitei taip pat buvo atlikta profesionali burnos higiena bei pakoreguotos kelios dantų plombos.

Dainininkė tikina nė truputėlio nesigailinti, kad ryžosi šiai operacijai.

„Pasižiūriu naujausias, praėjusios savaitės nuotraukas ir nuotraukas, atliktas prieš operaciją. Na, nebuvau aš ir tada baisi, viskas buvo gerai, bet šiandien džiaugiuosi, kad nosytę susitvarkiau“, – šypsojosi atlikėja.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Rosita Paulauskaitė po operacijos
Kadras iš laidos/Rosita Paulauskaitė po operacijos

Dukra vadino paršiuku

Atlikėjos mažametė dukrelė Lukrecija su baime žiūrėjo į namus grįžusią mamą, kurios veidą gaubė tvarsčiai. R.Paulauskaitė nuo mergaitės nuslėpė tikrosios to priežasties.

„Ji nelabai supranta. Po operacijos ji žiūrėjo į mane ir klausė: „Kas tau?“ Atsakiau: „Nukritau nuo laiptų“. Kai nusiėmiau tvarstį, vis atnešdavo kokį saldainį ir sakydavo: „Imk, mano paršiuk, sugis tau ta nosis“, – juokėsi R.Paulauskaitė. Moteris teigė, kad dabar jos dukrelė yra įgijusi refleksą neliesti ir neužgauti mamos nosies.

Po operacijos į gyvenimą su platesne šypsena žvelgianti moteris prisipažino, kad šiuo metu sulaukia daug dėmesio iš vyrų bei susirado naują mylimąjį.

„Aš dabar dažniau šypsausi, daugiau bendrauju, man draugai sako, kad pražydau. Galbūt tai turėjo įtakos, kad sulaukiu daugiau dėmesio iš vyrų. Apie naują draugą nenorėčiau kalbėti, bet galiu pasakyti tik tiek – esu laiminga, kad jis atsirado mano gyvenime“, – atviravo „Misija – grožis“ dalyvė Rosita Paulauskaitė.

Nesifotografuodavo iš šono

Energija ir užsispyrusiu charakteriu garsėjanti moteris savo užsispyrimą puikiai pademonstravo pernai spalio mėnesį vykusiose fitneso varžybose. Slovakijoje vykusiame WFF-WBBF (World Fitness Federation – World Bodybuilding Federation) pasaulio čempionate „Fitness-model“ kategorijoje ji užėmė trečiąją vietą.

Sveiką gyvenimo būdą propaguojanti moteris teigė, kad jos „Buratino nosis“ labiausiai išryškėdavo būtent pasiruošimo varžyboms metu.

„Kai nukrenta maždaug 10 kilogramų svorio, tai tada ir lieka viena nosis. Tai mane labai erzina. Tada turiu rėkti fotografams, kad nefotografuotų manęs iš šono. Kai pasidarau kaip burbulas, tada nesimato“, – prieš operaciją kalbėjo ji.

Asmeninio archyvo nuotr./Taip Rosita atrodo atslūgus patinimui. Nuotrauka daryta rugsėjo mėnesį.
Asmeninio archyvo nuotr./Taip Rosita atrodo atslūgus patinimui. Nuotrauka daryta rugsėjo mėnesį.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius