Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rožinį lūpdažį išbandžiusi Kristina Ivanova: „Man jis ir tinka, ir pakelia nuotaiką“

Grupės „Magnit“ atlikėja Kristina Ivanova pastaruoju metu vos spėja dėkoti už komplimentus – moteriai juos žarsto tiek gerbėjai, tiek bičiuliai ir artimieji. Pasitikėjimu savimi spindinti Kristina už tai dėkinga vidinei harmonijai ir... mažoms moteriškoms makiažo gudrybėms.
 Kristina Ivanova
Kristina Ivanova / Asmeninio albumo nuotr.

Netik su grupe koncertuojanti, bet ir savo grožio studiją turinti Kristina nuolat domisi grožio naujovėmis ir drąsiai pati jas išbando.

„Nauja spalva išbandyta! Nebijokite būti ryškūs!“ – paragino K.Ivanova, pasidalijusi su gerbėjais nuotrauka, kurioje ji pasidažiusi ryškiai rožiniu lūpdažiu.

„Kadangi dirbu grožio versle, todėl seku naujausias mados tendencijas. Šį sezoną ryškios lūpos – tiesiog būtinybė. Keičiantis metų laikui kinta ir spalvų spektras aplink mus, tad šiuo metu, kai aplink dominuoja tamsesnės spalvos, norisi ryškumo“, – portalui Žmonės.lt sakė Kristina.

Ne viena dailiosios lyties atstovė patikintų, kad ryškūs lūpų dažai – išties gražu, tačiau toli gražu ne kiekviena išdrįsta taip pasidažiusi išeiti į viešumą.

„Nebijau eksperimentuoti, be to, manau, kad ryškūs lūpų dažai man tinka ir dar praskaidrina nuotaiką! Tai – lyg gardus saldumynas!“ – šypsosi Kristina.

„Mielos moterys, būkite drąsios ir nebijokite eksperimentuoti!“ – paragina pašnekovė.

Asmeninio albumo nuotr./ Kristina Ivanova
Asmeninio albumo nuotr./ Kristina Ivanova

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius