-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Ruslano Kirilkino koncertas Linksmakalnyje baigėsi liūdnai: į dainininką mesta petarda

Šeštadienio vakarą Ruslanas Kirilkinas koncertavo Linksmakalnio kaime, Kauno rajone. Nors prieš koncertą dainininkas buvo nusiteikęs linksmai, jo pasirodymas scenoje buvo nutrauktas netikėto klausytojo išpuolio – į R.Kirilkiną mesta petarda, praneša Žmonės.lt.
Ruslanas Kirilkinas
Ruslanas Kirilkinas / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Pasak R.Kirilkino, nemokamą koncertą Linksmakalnyje organizavo savivaldybė, renginys prasidėjo šeštadienio pavakarę ir turėjo tęstis iki pat vakaro. Išgirsti atlikėjo dainų suskubo ne tik suaugusieji, bet ir gausus būrys vaikų. 

Tačiau  R.Kirilkinas scenoje spėjo padainuoti vos du kūrinius, kai koncertas buvo nutrauktas dėl netikėto klausytojo išpuolio – į R.Kirilkiną metė petardą. Tiesa, nepataikė – dainininkas spėjo pasitraukti. 

„Gaila man nekaltų žmonių, kurie atėjo į šventę, o vienam nepanorus dalyvauti ar neįtikus šventė buvo nutraukta, sugadinta“, – po incidento nusivylęs sakė R.Kirilkinas. Dainininkas atskleidė, kad renginį nutraukė kultūros namų darbuotoja. Po koncerto susirinkusiųjų turėjo laukti diskoteka, tačiau ji taip pat neįvyko.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Ruslanas Kirilkinas
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Ruslanas Kirilkinas

Dainininkas pabrėžė, kad dar prieš lipdamas į sceną domėjosi, kodėl aplink nematyti apsaugos darbuotojų: „Prieš koncertą paklausiau seniūno, kodėl nėra policijos, kuri prižiūrėtų viešąją tvarką. Man buvo atsakyta, kad jos niekam nereikia – čia „visi savi“. Prekyba vyko maisto ir alkoholio, šventė prasidėjo 17 valandą, o 21-ą valandą blaivūs buvo likę tik vaikai ir paaugliai.“

Anot R.Kirilkino, būtent seniūnas šioje situacijoje ir yra kalčiausias: „Daugeliu atveju kaltiname aplinkybes, bet šiuo atveju, mano nuomone, atsakomybę turi prisiimti pats seniūnas.“

Žmonės.lt žiniomis, policijos pareigūnams apie incidentą nebuvo pranešta, įvykis nėra registruotas. 

Sekmadienį R.Kirilkinas planuoja koncertuoti Kelmėje, pirmadienį – Skuode. 

Apmėtė kiaušiniais

Tai jau ne pirmas kartas, kai scenoje stovintis R.Kirilkinas kuo nors apmėtomas. Antai pernai vasarį Aukštadvario miestelyje vykusio koncerto metu nepatenkintas klausytojas dainininką apmėtė kiaušiniais ir sužalojo jo veidą. 

Tąsyk į koncerto vietą atvykę medikai R.Kirilkiną išgabeno į Trakų ligoninę. Po apžiūros jam buvo nustatyti viršutinės lūpos, smakro ir kairės ausies sumušimai. 

„Ad verum“ nuotr./Ruslanas Kirilkinas
„Ad verum“ nuotr./Ruslanas Kirilkinas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius