-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rūtą Mikelkevičiūtę papiktino viešas alkoholio vartojimas Vilniaus Kalėdų eglės įžiebimo šventėje

Rūta Mikelkevičiūtė išsakė kritišką nuomonę apie Vilniuje vykusią Kalėdų eglės įžiebimo šventę. Moteris socialiniame tinkle atkreipė dėmesį į eismo ribojimą mieste vykstant kalėdiniams renginiams ir viešą alkoholio vartojimą.
Rūta Mikelkevičiūtė-Remeikienė
Rūta Mikelkevičiūtė-Remeikienė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Pasak Rūtos, teko kaip reikiant pasukti galvą bandant privažiuoti prie Katedros aikštėje stovinčios eglės. Dėl penktadienį čia vykusio šventinio eglės įžiebimo senamiestyje susidarė spūstys, tapo sunku rasti laisvą parkavimo vietą automobiliui. 

Situaciją apsunkino tam tikrose vietose sustoti ir stovėti draudžiantys ženklai. Sunkiai radusi parkavimo vietą R.Mikelkevičiūtė savo nepasitenkinimą situacija išsakė socialiniame tinkle.

„Gražuolė Vilniaus eglutė. Tačiau ar nevertėtų bent kai vyksta tokie ir panašūs renginiai ar šventės, nuimt draudžiančius statyti auto ženklus?! Ne visus, tik kai kuriuos. Graudu žiūrėti, kai tėvai su mažais vaikais keliauja „n“ kilometrų, kad eglę parodytų. Visą valandą ieškant kur priglausti mašiną, kuriam sostinės rajone!

(TIEMS, KURIE PULS diskusijoje aiškintis kaip „žvaigždė“ , matai, nori auto pasistatyti prie pat eglutės, kaip niekšai miestiečiai geriau pėstute pėdintų kokius 6 km su vaikais ,ir seneliais, ir vežimėliais vidurnakti, ir tie, kurie mane prajuokins, kad šis renginys visai netinka vaikams, sakau, kad nekalbu apie jokį centrą – 3 km, o gal daugiau, jokios vietos, nors dvi milžiniškos stovėjimo aikštelės prie Sporto rūmų po „plyta“ – vienam vakarui gal pavyktų dėl žmonių jas atidaryti? Taip kaip pavyksta apmokestinti per naktį stovėjimą gatvėse.)

Akivaizdu, kad žmonėms reikia švenčių, susibūrimų.

(TIEMS, KURIE NESUGEBĖS perskaityti iki galo, o tokių dauguma, nes lietuviams ALKOHOLIS pasirodo nieko tokio, nesvetimas, siūlau perskaityti iki galo, iki esmės.)

Ir didžiausias akibrokštas – policininkas, dėliojantis baudų lapelius draudžiamoj vietoj paliktiems auto. Ir jokio pareigūno ar reakcijos į šalia eglutės viešoj vietoj degtinę geriančias grupeles jaunimo. Be jokių slėpynių!!!“, – rašė ji.

TAIP PAT SKAITYKITE: Vilniuje skambant dainoms ir pasakoms įžiebta pagrindinė šalies Kalėdų eglė

TAIP PAT SKAITYKITE: Kaune šventiškai įžiebta originali išmanioji Kalėdų eglė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius