-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rūta Ščiogolevaitė: „Aš – kita eilėje prie altoriaus!“

Manto ir Indrės Stonkų vestuvėse Žaslių bažnyčioje šeštadienį dalyvavusi dainininkė Rūta Ščiogolevaitė šventės metu nepraleido progos paatvirauti, kad netrukus vestuvių varpai gali nuskambėti ir jai.
Rūta Ščiogolevaitė
Rūta Ščiogolevaitė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

R.Ščiogolevaitė pasakojo per jaunosios mergvakarį dalyvavusi viename žaidimų, kurių metu reikėjo torte rasti žiedą. Pagal žaidimo sąlygas žiedą radusi mergina teka antra po nuotakos. Tokia laimė teko R.Ščiogolevaitei. „Ėmiau ir ištraukiau tą žiedelį, aš teku kita!“, – juokėsi dainininkė. Ji tikino, kad apie radinį teks įspėti ir mylimąjį Elviną Dandelį, atlikėją, gyvenantį Vokietijoje. Fotografų paklausta, ar jau derėtų planuoti komandiruotę į Miuncheną, R.Ščiogolevaitė tvirtino, esą dar anksti apie tai kalbėti.

„Ėmiau ir ištraukiau tą žiedelį, aš teku kita!“, – šypsojosi dainininkė.

Mėgsta juokauti apie vestuves

Lietuvos atlikėjos meilė bendraamžiui vokiečių dainininkui E.Dandeliui suliepsnojo prieš metus. Mylimasis R.Ščiogolevaitei sukūrė dainą šių metų „Eurovizijos“ atrankai.

Anksčiau dainininkė jau yra juokavusi apie jųdviejų jungtuves. „Su Elvinu turime mėgstamą juokelį: „Žinote ką – mes tuoksimės!“ Kai apstulbę aplinkiniai pradeda klausinėti, kada tai įvyks, atsakome: „Kada nors!“ Mūsų santykiai kasdien tik stiprėja. Vis geriau pažįstame vienas kitą, iki šiol sugebame vienas kito nenuvilti“, – dar vasarį žurnalui „Žmonės“ sakė R.Ščiogolevaitė.

Ji pasakojo, esą jų poroje nėra dažnai, bėgant laikui, tarp dviejų žmonių atsirandančių erzinančių dalykų. Maža to, tiek R.Ščiogolevaitė, tiek E.Dandelis jau senokai supažindino vienas kitą su savo tėvais. „Mama iš pradžių šiek tiek nerimavo: suprantama, ji trokšta mane apsaugoti nuo visų gyvenimo nemalonių ir nenori, kad daryčiau klaidų. Bijojo, kad nelikčiau įskaudinta... Bet pamačiusi mus drauge greitai nurimo. Mudu su Elvinu regime savo ateitį kartu, ir artimiesiems tai nebekelia jokių abejonių“, – anksčiau sakė dainininkė. Tad, galbūt jos rastas žiedelis išties taps artėjančių vestuvių pranašu, laikas parodys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius