-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rūta Ščiogolevaitė ir Violeta Tarasovienė. Ar abiem balsingosioms deivėms užteks vietos po saule?

Rūta ir Violeta – dvi Lietuvos muzikos žvaigždės, kurioms abejingų nėra: vieni jas myli, kiti jų nemėgsta, tačiau jų talentu niekas neabejoja. Atidžiau paanalizavus moterų biografijas, panašumų tarp atlikėjų galima rasti kur kas daugiau nei skirtumų. Vienas iš jų – šios dainininkės šiemet tapo dviejų skirtingų projektų komisijos narėmis.
Violeta Tarasovienė ir Rūta Ščiogolevaitė
Violeta Tarasovienė ir Rūta Ščiogolevaitė / G. Zilinsko ir G. Kropio nuotr.
Temos: 1 Vilius Tarasovas

Veikla

Rūta Ščiogolevaitė (28): dainininkė, projekto „Chorų karai“ komisijos narė.
Violeta Tarasovienė (35): dainininkė, projekto „2 minutės šlovės“ komisijos narė.

Šeima

Nenusisekusi pirmoji santuoka

Labiausiai Rūta ir Violeta nenori šnekėti apie pirmuosius sutuoktinius.
Vos pusmetį truko R. Ščiogolevaitės ir oreivio Vytauto Samarino (32) santuoka. Prieš Dievą duotus įžadus nutraukti nusprendė Vytautas, mat, kaip vėliau ne kartą sakė vyras, nebegalėjo pakęsti Rūtos charakterio. Skyrybos dainininkei suteikė be galo daug skausmo. Ji iš visų jėgų stengėsi išsaugoti santuoką, tačiau Vytautas buvo neperkalbamas. „Numiriau, pasilaidojau ir prisikėliau“, – taip praėjusį itin skausmingą etapą apibūdina Rūta.
Nors Violeta su vyru Robertu Meržvinsku (38) santuokoje pragyveno ne vienerius metus, kartu augino dukrą Elingą (12), ji pati nusprendė padėti tašką pirmų vedybų istorijoje. Šios skyrybos sulaukė nemažo atgarsio spaudoje: Violeta vyrą kaltino smurtu, o Robertas žmonai negailėjo karčių pastabų. „Violeta – dviveidis žmogus: į akis gali šypsotis, o apsisukusi apdergia žmogų nuo galvos iki kojų. Didžiausia jos yda – didybės manija“, – taip prieš dvejus metus dienraščiui L.T. sakė šiuo metu naktinių klubų tinklui vadovaujantis verslininkas.

Atrasta laimė ir šventa ramybė

Šių dviejų moterų gyvenimus puikiai atspindi posakis „Tamsiausia naktis prieš aušrą“. Po skyrybų dainininkės surado tikrą laimę. Prieš pustrečių metų Violeta ištekėjo už dainininko Viliaus Tarasovo (30), kartu augina netrukus antrąjį gimtadienį švęsiančią dukrytę Gabrielę. Šeimynine laime džiaugiasi ir Rūta, su gyvenimo draugu Deividu Meškausku (22) auginanti sūnų Adomą (2). Tiesa, ši pora neįteisina santykių oficialiai, bet tai netrukdo jiems vienas kitą mylėti.

Pomėgiai

Vairavimas – didelis malonumas

Dainininkai daug laiko praleidžia vairuodami automobilį – juk koncertai vyksta įvairiuose Lietuvos miestuose. Kai kurie atlikėjai samdo asmeninius vairuotojus arba prie automobilio vairo sėda jų antrosios pusės. O štai Rūta ir Violeta prisipažįsta – jos labai mėgsta vairuoti. R. Ščiogolevaitė vairuoja nuo 12 metų, mat jos tėtis dirbo vairavimo instruktoriumi. „Vaikystėje buvau kiek berniokiška“, – juokiasi Rūta. Sulaukusi pilnametystės ir gavusi vairuotojo pažymėjimą, dainininkė sėdo į „Nissan Sunny“, o Violetos pirmasis automobilis buvo raudonas „Subaru“ su automatine pavarų dėže. „Jį prisimenu su nostalgija, mat į bet kokį kalną su plikomis padangomis be vargo užvažiuodavau“, – juokiasi Violeta.
Rūta sako visada svajojusi apie „Jaguar“ automobilį, tačiau dabar, kai turi mažą sūnelį, mieliau rinktųsi namelį su ratais. Violeta su vyru Viliumi važinėja visureigiu, bet jos svajonė –  „Ferrari Skaljeti 612“.

Virtuvėje – ne naujokės

R. Ščiogolevaitė neslepia – ji mėgsta ir gaminti, ir skaniai pavalgyti, o dietų niekada gyvenime nesilaikė. „Buvo laikotarpis, kai nevalgiau mėsos, tačiau abejojau, ar tikrai teisingai elgiuosi. Neslėpsiu – esu pamišusi dėl bulvių“, – sako Rūta.
Kad Violeta yra puiki kulinarė, ne kartą minėjo ir jos vyras Vilius Tarasovas. „Rytą dažnai pradedame šviežiomis vaisių sultimis, o maistą stengiuosi gaminti be riebalų. Vyrą palepinu tikru skanėstu – karameliniu kremu (creme brulee)“, – sako Violeta.
V. Tarasovienė skaniausios pasaulio virtuvės vertinimo lentelėje aukščiausią balą skirtų kinų patiekalams, be to, dievina sušį, o Rūta – lietuviškos virtuvės gerbėja. Jos namuose mėgstamiausias patiekalas – didžkukuliai.

Populiarumas

Kas labiausiai erzina?

„Ypač nemalonu buvo, kai aš, nėščia, moteris, buvau nufotografuota privačiame paplūdimyje. Erzina, kad mane nuolat nori įvelti į skandalus arba mano gyvenime atrasti kažką pikantiško. Puikiai suvokiu, kad tokia yra populiarumo kaina, ir netgi prie nemalonių klausimų baigiu priprasti“, – sako Rūta, tačiau prisipažįsta nesuvokianti, kodėl beveik visi jai užduoda tuos pačius klausimus, t. y. kaip atlikėjai sekasi gyventi su jaunesniu vyru, ar nebijo, kad Deividas vieną dieną iškeis ją į jaunesnę moterį?..
Daugelis pastebėjo, kad Violeta, antrą kartą sukūrusi šeimą, tapo santūresnė ir kuklesnė. Anksčiau mėgdavusi atvirus drabužius, dabar Violeta mieliau renkasi klasikinius. Nors moteris vis dar vadinama viena iš seksualiausių Lietuvos atlikėjų, pati dainininkė šio įvaizdžio kratosi, mieliau šneka ne apie išvaizdą ar asmeninį gyvenimą, o apie darbą. Labiausiai Violeta susierzina išgirdusi savo mergautinę pavardę. „Esu Tarasovienė“, – pataiso Violeta.

Viganto Ovadnevo nuotr./Egmontas Bžeskas
Viganto Ovadnevo nuotr./Egmontas Bžeskas

Egmontas Bžeskas (36): jos man patinka

Apie dvi žavias moteris savo tvirtą nuomonę išsakė visą sezoną su jomis laidoje „Rožių kerai“ dalyvavęs prodiuseris Egmontas Bžeskas.
„R. Ščiogolevaitė siūlė man tapti jos prodiuseriu. Aišku, tai buvo pasakyta juokais, tačiau dirbti kartu man būtų didžiulė garbė. Iki „Rožių kerų“ Rūtos aš visiškai nepažinojau, o dabar galiu pasakyti – ji yra z žmogus. Rūta išsiskleidė tarsi rožė. Labai gerbiu jos talentą. Žaviuosi žmonėmis, kurie moka iš savęs pasijuokti.
Violeta man patinka. Ji šiltas žmogus. Susitikę mielai pabendraujame, tačiau ji be reikalo sielojasi, kai žmonės aptarinėja jos kūną. Jei jau Dievas davė tokį grožį, nereikia gėdytis. Ir sekso temos nereikėtų vengti.“
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius