Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Rūtai Ščiogolevaitei suėjo 35-eri: apie gimtadienio staigmeną, šeimą ir „Euroviziją“

Birželio 25-ąją Rūta Ščiogolevaitė mini 35-ąjį gimtadienį. Ir nors sukaktį ji jau atšventė prieš savaitę, tikrąją simbolinio jubiliejaus dieną sutiko scenoje. Dainininkė šį savaitgalį koncertavo pajūryje, o gimtadienio išvakarėse – Šventojoje.
 Rūta Ščiogolevaitė
Rūta Ščiogolevaitė / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

„Gimtadienio dienos nesureikšminu. Man gimtadienio nuotaika prasideda dar prieš gimtadienį ir tęsiasi kelias dienas po. Sutikti scenoje? Kodėl ne“, – Žmonės.lt sakė R.Ščiogolevaitė.

Dainininkė šventinėmis nuotaikomis gyvena jau savaitę. Praėjusį penktadienį drauge su birželio 17-ąją 28-erių metų sulaukusiu vyru Rolandu Damijonaičiu kartu paminėjo dvigubą gimtadienį. Tiesa, tuomet jų namuose surengtas vakarėlis Rūtai tapo maloniu siurprizu. Staigmeną surengęs sutuoktinis į dvigubą šventę pakvietė judviejų draugus ir bičiulius, maža to – pasirūpino išskirtiniu tortu, kurį puošė skaičius 63.

Teodoro Biliūno / 15min nuotr./Rolandas Damijonaitis ir Rūta Ščiogolevaitė
Teodoro Biliūno / 15min nuotr./Rolandas Damijonaitis ir Rūta Ščiogolevaitė

Tai – judviejų gimtadienių skaičių suma. „Vyras šįkart ypač pasistengė ir tikrai labai nustebino. Visai nesitikėjau, kad bus toks vakarėlis, neplanavau švęsti, o dar atidengė tokį originalų tortą. Labai mėgstu humorą, todėl maloniai nustebau“, – kalbėjo Rūta.

Ketverius metus draugaujanti, 2013-ųjų birželį susituokusi pora drauge gimtadienius švenčia pirmą kartą.

„Gaila, kad negalėjo dalyvauti visi, kuriuos norėjome matyti, Rolandas norėjo, kad būtų ir daugiau mano draugų, bet šventė sutapo su tuomet siautėjusiu škvalu. Kai kurie užstrigo kiemuose, dingo elektra, negalėjo išvažiuoti, nebeveikė šlagbaumai“, – praėjusį penktadienį Lietuvoje praūžusią vėtrą prisiminė Rūta.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Rūta Ščiogolevaitė
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Rūta Ščiogolevaitė

Paklausta, ar 35-eri jai daug ar mažai, Rūta sako, kad skaičiaus niekuomet nesureikšminanti ir niekada dėl jo nesuka galvos. „Manau, kad skaičiai gyvenime nieko nelemia. Jie nėra susiję nei su mano mintimis, nei mano svajonėmis, įsivaizdavimais. Kiek yra – tiek gerai“, – šyptelėjo ji.

Prieš metus, minėdama 34-ąjį gimtadienį, dainininkė laukėsi trečios atžalos. Tuomet pati sau ji linkėjo daugiau miego valandų. Ko palinkėtų sau šiemet? „Oi, niekas nepasikeitė. Linkiu lygiai to paties. Nors gal šiemet linkiu sau ir daugiau scenos, jau pati daugiau apie tai galvoju, turiu visokių planų“, – sakė Rūta.

Kol kas dainininkei netrūksta pasirodymų, tačiau rudeniop Rūta ketina surengti ir koncertinį turą, jos planuose – ir naujas albumas. „Labai noriu, kad manęs neapleistų kūrybinė energija. Noriu daugiau kurti, parašyti naujų dainų. Nors albumo šiemet dar neleisiu, kitąmet. Dabar tiesiog svarbu grįžti į sceną“, – sakė ji.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Rūta Ščiogolevaitė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Rūta Ščiogolevaitė

O į sceną Rūta sugrįžimą žada įdomų. Nors to „sugrįžimu“ gal ir nedrįsta vadinti. Tai labiau naujas etapas, kai koncertinei veiklai ji žada skirti daugiau dėmesio. „Mano tikri gerbėjai žino, kad jau ko iš Rūtos galima laukti, tai staigmenų. Tikrai bus tų naujų amplua“, – juokėsi ji.

Rūta prasitarė šiemet neketinanti dalyvauti ir „Eurovizijos“ atrankoje. Esą tai – jau praeitas etapas, nebenori, tiksliau, kaip pati sako – nebetiki. „Nebetikiu viskuo, kas susiję su manimi ir „Eurovizija“, nebetikiu šiuo deriniu. O tokia nuomonė susiformavo dėl daugelio dalykų. Buvo visokių patirčių, bet dabar tiesiog nustojau tikėt. O jei netiki, juk neverta ir dalyvauti, tiesa?“ – svarstė Rūta.

Šiandien dainininkė tikina gyvenanti gražų gyvenimą. Scena, mylimas vyras, vaikai. Tris vaikus auginanti dainininkė daugiau atžalų, sako, neplanuojanti. Ir nors didelė šeima ją žavi, ryžtis dar vienam vaikui bent kol kas neketina.

„Nebūčiau prieš turėti daugiau vaikų, bet realybėje, manau, tai būtų per sudėtinga. Pati mintis man atrodo patraukli, teoriškai norėčiau, bet praktiškai – ne. Nebenorėčiau gimdyti 40-ties“, – prisipažino Rūta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius