-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ryškus, gundantis ir provokuojantis raudonas įvaizdis: išrinkite stilingiausią

Raudona spalva – ryški, drąsi, pretenzinga. Ji atrodo elegantiškai, o kartu – gundančiai ir seksualiai. Tokį drabužį pasirinkusi moteris niekada neliks nepastebėta. Neliko nepastebėtos ir „Žmonių“ žurnalo 15-ojo gimtadienio viešnios. Pasipuošusios raudona spalva jos išsiskyrė iš minios.
Anžela Adamovič ir Žygimantas Gečas, Marius Berenis ir Sigita Grabauskaitė, Monika Pitkauskaitė ir Dainius Matijošaitis,  Inga ir Aivaras Stumbrai
Anžela Adamovič ir Žygimantas Gečas, Marius Berenis ir Sigita Grabauskaitė, Monika Pitkauskaitė ir Dainius Matijošaitis, Inga ir Aivaras Stumbrai / Žmonės.lt nuotr.

Ilgos, trumpos, kojas ar pečius atidengiančios suknelės, elegantiški kostiumėliai ir stilingi kombinezonai. Lietuvos garsenybėms išmonės, kaip pasipuošti netrūksta.

Žmonės.lt siūlo prisiminti raudoną spalvą pasirinkusias damas ir išrinkti geriausią vakaro raudoną įvaizdį – apklausą rasite teksto pabaigoje.

TAIP PAT SKAITYKITE: Vaidas Baumila pristatė savo širdies draugę Moniką Jasionytę

Vakaro svečių dėmesį prikaustė dainininkė Anžela Adamovič. Ji į renginį atvyko vilkėdama specialiai jai kurta dizainerio Egidijaus Rainio suknele. „Egidijus ją man siuvo dar tuomet, kai dalyvavau „X faktoriuje“. Buvau ją apsivilkusi kartą, nuo to laiko suknelė laukė kada bus ištraukta dar kartą“, – Žmonės.lt komentavo Anžela.

Pasak jos, raudonos spalvos drabužis ne tik puošia, bet ir įpareigoja. Pasipuošusi ryškia suknele visuomet turi būti pasitempusi. „Raudona spalva suteikia ir seksualumo, ir aistros. Tam tikra prasme tai yra ir akivaizdus dėmesio troškulys. Bet tokiems renginiams kaip šis – ji puikiai tinka“, – įsitikinusi A.Adamovič.

Teodoro Biliūno/15min.lt nuotr./Anžela Adamovič ir Žygimantas Gečas
Teodoro Biliūno/15min.lt nuotr./Anžela Adamovič ir Žygimantas Gečas

Susirinkusiųjų akys krypo ir į ryškia raudona suknele pasipuošusią Ingą Stumbrienę. Ji renginiui pasipuošė Ingos Miltinienės suknele.

„Suknelę iš dizainerės gavau dovanų dar prieš Kalėdas, tačiau laukiau ypatingos progos ją užsivilkti. Manau, kad tokia suknele galėčiau pasipuošti ne kiekvienam renginiui, net ne kiekvienai šventei. Tad išmušė ta valanda, kai supratau, kad šiandien yra ta šventė. O be abejo, tinka ir prie žurnalo „Žmonės“ logotipo“, – juokavo I.Stumbrienė.

Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Inga ir Aivaras Stumbrai
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Inga ir Aivaras Stumbrai

Itin elegantiškai renginiui pasipuošė dizainerė Viktorija Jakučinskaitė. Kaip pati sako – ji, kaip drabužių kūrėja, neretai lieka už kadro, nes daug svarbiau papuošti kitą, nei pačiai išsipustyti. Tačiau šį kartą ji nusprendė nelikti šešėlyje – drąsus ir gundantis Viktorijos įvaizdis traukė svečių žvilgsnius.

„Išdrįsau ryškiau pasipuošti. Nors man tai buvo savotiškas iššūkis. Dažniausiai rūpinuosi kitų drabužiais. O šįkart pagalvojau, juk reikia susikurti šventę. Tai mano pačios kurta „Tiulio fėjų“ suknelė“, – kalbėjo drabužių kūrėja.

Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Viktorija Jakučinskaitė ir Vitalijus Jančenkovas
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Viktorija Jakučinskaitė ir Vitalijus Jančenkovas

Į gimtadienio šventę anaiptol ne visos viešnios atvyko vilkėdamos klasikinio kirpimo sukneles. Dizainerė Indrė Kvedarienė nusprendė pasirinkti žaismingesnį įvaizdį ir pasipuošė blizgiu raudonos spalvos kombinezonu.

„Tai mūsų naujo drauge su Simona Starkute kurto prekės ženklo „IXS“ modelis. Jau netrukus pristatysime ir patį prekės ženklą, ir kolekciją“, – sakė I.Kvedarienė.

Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Indrė Kvedarienė (dešinėje)
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Simona Starkutė ir Indrė Kvedarienė 

TAIP PAT SKAITYKITE: 

Besilaukiančios Živilė Vaškytė ir Jurgita Krivickienė ant raudonojo kilimo spindėjo elegancija

Žurnalo „Žmonės“ gimtadienyje raudonu kilimu žengė šimtai išsipusčiusių svečių

TAIP PAT SKAITYKITE: 15-asis žurnalo „Žmonės“ gimtadienis: garsiausios žvaigždės ir kvapą gniaužiantis šou

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius