-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rytis Žvagulis džiaugiasi nauju augintiniu: kalytę Moną svajoja demonstruoti parodose

Dainininko Žilvino Žvagulio sūnus Rytis džiaugiasi nauju augintiniu: anglų spanielio veislės kalyte Mona. Nors naujoji draugė Ryčio namuose gyvena dar tik tris dienas, vaikinas ir pats stebisi, kaip smarkiai spėjo šį šunį pamilti.
Rytis Žvagulis ir Mona
Rytis Žvagulis ir Mona / Asmeninio albumo nuotr.

Žmonės.lt R.Žvagulis sakė, kad auginti anglų spanielio veislės šunį svajojo nuo pat vaikystės. Anksčiau jis yra turėjęs augintinį – šeimoje trumpai augino kitą šuniuką, taigi žinojo, kad ir dabar su nauju „sugyventiniu“ mokėtų susitvarkyti.

„Moną radau Žemaitijoje, užvakar ją pasiėmiau namo. Jos tėvas ir motina Lietuvoje vykstančiose parodose yra pelnę pirmas vietas, rinkdamasis šunį norėjau, kad abu jo tėvai būtų stiprūs – norėčiau, kad ir mano šuniukas vėliau dalyvautų parodose“, – sakė R.Žvagulis.

Savo augintiniui Rytis vardą parinko neatsitiktinai: „Važiavau su draugu paimti jos ir, aišku, mąsčiau visokius vardus. Norėjau, kad vardas būtų susietas su klubu „Mojito naktys“ (Rytis vadovauja šiam Vilniaus klubui, – aut. past.). Taigi pirmos dvi vardo raidės sutampa su klubo pavadinimu, o pilnas vardas yra kaip žymaus Monos Lizos paveikslo.“

Ir nors šuo po R.Žvagulio namus zuja tik trečią dieną, vaikinas tikina jau spėjęs Moną įsimylėti. „Jau taip prilipo, kad nesitikėjau“, – šypsosi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius