Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rytis Žvagulis šokiruotas: iš meistro neatgavęs savo „VW Phaeton“ kreipėsi į policiją dėl vagystės

Žilvino Žvagulio sūnus Rytis pateko į keblią situaciją: jau kelias savaites neatgauna savo automobilio „Volkswagen Phaeton“, kurį suremontuoti patikėjo pažįstamam meistrui. Šis ne tik kad neatiduoda R.Žvaguliui automobilio, bet ir nesileidžia į kalbas, todėl garsenybės sūnus jau kreipėsi į policijos pareigūnus.
Rytis Žvagulis
Rytis Žvagulis / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Kaip Žmonės.lt pasakojo R.Žvagulis, savo automobilį pažįstamam meistrui jis patikėjo bene prieš tris savaites. Meistrą pažinojo, mat anksčiau teko kartu dirbti. 

„Jis mums padėdavo per koncertus. Tai dėžes panešiodavo, tai ką pastumdydavo. Buvo mūsų padėjėjas... Daviau jam pataisyti savo mašiną, nes jis užsiima su servisais. Prieš tris savaites jam buvo duota mašina, tada jis dingo be žinios“, – pasakojo R.Žvagulis. 

Meistro R.Žvagulis sakė prašęs kiek padažyti automobilį – dureles ir bamperį, taip pat pakeisti saugos diržą. Pradžioje jiedu tarėsi, kad darbai bus atlikti per tris dienas. 

Asmeninio albumo nuotr./Ryčio Žvagulio automobilis
Asmeninio albumo nuotr./Ryčio Žvagulio automobilis

Visgi pagal planą niekas neišėjo. Praėjus savaitei be automobilio R.Žvagulis kreipėsi į meistrą, tačiau jokio atsako nesulaukė. Reguliariai bandė susisiekti telefonu, taip pat per „Facebook“, bet reikalas pasirodė bergždžias. 

„Feisbuke buvo vienąkart atrašęs, bet po to vėl dingo. Atėjo žinutė, kad jis buvo Latvijoje, šventė gimtadienį. Žadėjo vakar grąžinti. Bet vėl nieko – iki šiol dingęs. Tik pažadai ir nieko daugiau“, – sakė R.Žvagulis. 

Todėl prieš savaitę garsenybės sūnus kreipėsi į policiją. „Kreipiausi į policiją dėl mano turto pasisavinimo. Policija jo ieško... Dar iš jų žinių neturiu“, – apgailestavo jis. 

Žmonės.lt taip pat bandė susisiekti su R.Žvagulio įvardintu meistru, tačiau  jis telefonu neatsiliepia. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius