Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

R.Žilinsko homoseksualų eitynėse neišvysime

Seimo narys Rokas Žilinskas laidoje „Be grimo“ išsakė savo nuomonę apie pavasarį Vilniuje planuojamas homoseksualų eitynes. Jos, R.Žilinsko teigimu, visai nebūtinos.
Aušrinė Marija Pavilionienė ir Rokas Žilinskas
Aušrinė Marija Pavilionienė ir Rokas Žilinskas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Seimo narys apie savo seksualinę orientaciją nekalba, tačiau leidžia suprasti, jog yra homoseksualus. Vyras teigia, jog Lietuvoje jaučiasi nesuvaržytas, jokių išpuolių dėl savo orientacijos jam neteko patirti, tačiau leistis į diskusijas apie homoseksualumą neketino.

„Tai mano asmeninis reikalas. Jaučiuosi komfortabiliai niekam nemeluodamas. Kam reikia, tas žino – mano draugai, mano artimieji“, – kalbėjo buvęs žinių vedėjas.

R.Žilinskas tikino nematantis jokio reikalo savo „lovos reikalų“ kelti į viešumą, eiti į gatves ir visiems kalbėti apie savo seksualinę orientaciją. Vyras patikino, kad Lietuvoje nepatyrė jokios diskriminacijos dėl savo orientacijos ir viską, ko pasiekė gyvenime, pelnė savo darbu.

„Kas jums trukdo eiti iškelta galva dabar? Nebūtina eiti į gatves ir deklaruoti savo homoseksualumo, kita vertus, kodėl jums neleisti to daryti?“ – būtinybės rengti eitynes nematė R.Žilinskas, laidoje homoseksualų atstovų kaltintas už tai, jog būdamas Seime nesistengia spręsti homoseksualų diskriminacijos problemų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius